Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση (Video)

Αυτός είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας - Το τεράστιο πλεονέκτημα

17 Μαρτίου 2020 21:47
MasterChef 4: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας στο MasterChef. Το Τεστ Δημιουργικότητας έχει φτάσει στο τέλος του και κάποιοι τα πήγαν καλά και άλλοι πάλι όχι. Παράλληλα, με τα κρούσματα του κορωνοϊού να έχουν αυξηθεί στην χώρα μας και πριν από λίγο να ανακοινώνεται και ο 5ος νεκρός στην χώρας μας, το Star προέβη σε μία έκτακτη ανακοίνωση για το MasterChef 4

Οι παίκτες με τα πιο αδύναμα πιάτα και παράλληλα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις. Φυσικά, η Μαριάννα η οποία δεν έβγαλε κανένα πιάτο, ο Δημοσθένης, αλλά και ο Ηρακλής. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε απογοητευμένος από άλλους τρεις παίκτες που είχαν κι εκείνοι αστοχίες στα πιάτα τους.

Ο καταξιωμένος σεφ ζήτησε από την Ντέμη, τον Κώστα και τον Ηλία να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γεγονός ότι είναι στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής αν θέλουν να ακολουθήσουν τον «δρόμο» της γαστρονομίας και στη συνέχεια τους είπε να ανέβουν στον εξώστη.

Όσο για τον Ιωάννη, ο οποίος είναι ο κάτοχος της «Χρυσής Κάρτας» δε θέλησε να δώσει ασυλία σε κανέναν από τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτός είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας - Το τεράστιο πλεονέκτημα

Και οι 15 επίδοξοι σεφ φόρεσαν τις ποδιές τους, έβαλαν τις κατσαρόλες στη φωτιά και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Τέσσερα όμως ήταν τα πιάτα που ξεχώρισαν, αυτά του Τζον, του Διονύση, του Σταυρή αλλά και του Ιωάννη. Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι στάθηκαν μπροστά από τους κριτές και περίμεναν να ακούσουν τον νικητή του δοκιμασίας.

Αυτός ήταν ο Διονύσης. Μάλιστα, θα είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας. Βέβαια, θα έχει και ένα πλεονέκτημα. Θα έχει ασυλία σε περίπτωση που η ομάδα του δεν τα πάει τόσο καλά και χάσει.

Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Το ειδύλλιο που έχει τρελάνει το σπίτι! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αποκαλύφθηκαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία! Μάλιστα ο Ηρακλής έκανε αναφορά σε ένα κρυφό γράμμα που έγραψε ο Δημήτρης στην αγαπημένη του!

Μπορεί οι δυο τους να μην παραδέχονται τίποτα, φαίνεται ωστόσο ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πρόθυμοι να τα αποκαλύψουν όλα για τη σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ηρακλής ήταν ανοιχτό βιβλίο και τα είπε όλα. Δείτε, απεναντίας, το πώς αγρίεψαν τα πράγματα μεταξύ Σταυρή και Ντέμης.

Συγκεκριμένα οι παίκτες ετοιμάζονταν για την ψηφοφορία και στο δωμάτιο έπεσε το θέμα του Μπέλλου και της Μαρίας, με τα αγόρια να κάνουν μεταξύ τους πλάκα για τη σχέση των συμπαικτών τους.

Μάλιστα ο Ηρακλής περιέγραψε στις κάμερες ένα σκηνικό, στο οποίο ο Μπέλλος άφησε ένα γράμμα στη Μαρία, η οποία μόλις το είδε εντυπωσιάστηκε και ξεκίνησε να φωνάζει «Μου άφησε γράμμα», αφού οι παίκτες γύρισαν από τη δοκιμασία ασυλίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

 

Ροή ειδήσεων

Share