Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Το ειδύλλιο που έχει τρελάνει το σπίτι! (video)

Τι έχει γίνει τελικά;

13 Μαρτίου 2020 23:07
Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Το ειδύλλιο που έχει τρελάνει το σπίτι! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αποκαλύφθηκαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία! Μάλιστα ο Ηρακλής έκανε αναφορά σε ένα κρυφό γράμμα που έγραψε ο Δημήτρης στην αγαπημένη του!

Μπορεί οι δυο τους να μην παραδέχονται τίποτα, φαίνεται ωστόσο ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πρόθυμοι να τα αποκαλύψουν όλα για τη σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ηρακλής ήταν ανοιχτό βιβλίο και τα είπε όλα. Δείτε, απεναντίας, το πώς αγρίεψαν τα πράγματα μεταξύ Σταυρή και Ντέμης.

Συγκεκριμένα οι παίκτες ετοιμάζονταν για την ψηφοφορία και στο δωμάτιο έπεσε το θέμα του Μπέλλου και της Μαρίας, με τα αγόρια να κάνουν μεταξύ τους πλάκα για τη σχέση των συμπαικτών τους.

Μάλιστα ο Ηρακλής περιέγραψε στις κάμερες ένα σκηνικό, στο οποίο ο Μπέλλος άφησε ένα γράμμα στη Μαρία, η οποία μόλις το είδε εντυπωσιάστηκε και ξεκίνησε να φωνάζει «Μου άφησε γράμμα», αφού οι παίκτες γύρισαν από τη δοκιμασία ασυλίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Masterchef 4: «Έχεις το θράσος να…;»! Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα είχε ένα νέο ξέσπασμα με αφορμή την ψηφοφορία, μιας και εκνευρίστηκε με μία ψήφο που δέχθηκε. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε αναρωτήθηκε πώς έχει το θράσος να την ψηφίσει ο συμπαίκτης της.

Η μπλε ομάδα ήταν η ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας και σήμερα οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τα δύο άτομα που θα βρεθούν στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Σταύρο. Δείτε γιατί θα υπάρξουν αναβολές στο παιχνίδι.

Όταν έφτασε η σειρά του Δημοσθένη, αφού ψήφισε τη Μαρία, έδωσε την επόμενη ψήφο του στην Κατερίνα με την δικαιολογία πως ανέλαβε μόλις μία παρασκευή, με την οποία ασχολήθηκε για δύο ώρες.

Η Κατερίνα φάνηκε να εκνευρίζεται με την ψήφο του Δημοσθένη μιας και στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν της έδωσε κανείς νέα αρμοδιότητα, οπότε ασχολήθηκε μόνο με την ζύμη της ενώ στο τέλος των δηλώσεων της ξέσπασε λέγοντας: «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις και να μου λες ότι έκανα μόνο μία παρασκευή;».

MasterChef: Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό (12/03) επεισόδιο

Απ'όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και εμείς σας έχουμε όλα τα Highlights. Ποιον παίκτη "άδειασε" η Μαριάννα και ποιος ήταν εκείνος που πήρε την πολυπόθητη ασυλία; Αυτή η ομάδα βγήκε νικήτρια!

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Για ποιον είπε η Μαριάννα ότι είναι "καθυστερημένος; Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share