Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Masterchef 4: «Έχεις το θράσος να…;»! Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας! (video)

Τι συνέβη;

13 Μαρτίου 2020 22:11
Masterchef 4: «Έχεις το θράσος να…;»! Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα είχε ένα νέο ξέσπασμα με αφορμή την ψηφοφορία, μιας και εκνευρίστηκε με μία ψήφο που δέχθηκε. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε αναρωτήθηκε πώς έχει το θράσος να την ψηφίσει ο συμπαίκτης της.

Η μπλε ομάδα ήταν η ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας και σήμερα οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τα δύο άτομα που θα βρεθούν στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Σταύρο. Δείτε γιατί θα υπάρξουν αναβολές στο παιχνίδι.

Όταν έφτασε η σειρά του Δημοσθένη, αφού ψήφισε τη Μαρία, έδωσε την επόμενη ψήφο του στην Κατερίνα με την δικαιολογία πως ανέλαβε μόλις μία παρασκευή, με την οποία ασχολήθηκε για δύο ώρες.

Η Κατερίνα φάνηκε να εκνευρίζεται με την ψήφο του Δημοσθένη μιας και στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν της έδωσε κανείς νέα αρμοδιότητα, οπότε ασχολήθηκε μόνο με την ζύμη της ενώ στο τέλος των δηλώσεων της ξέσπασε λέγοντας: «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις και να μου λες ότι έκανα μόνο μία παρασκευή;».

MasterChef: Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό (12/03) επεισόδιο

Απ'όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και εμείς σας έχουμε όλα τα Highlights. Ποιον παίκτη "άδειασε" η Μαριάννα και ποιος ήταν εκείνος που πήρε την πολυπόθητη ασυλία; Αυτή η ομάδα βγήκε νικήτρια!

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Για ποιον είπε η Μαριάννα ότι είναι "καθυστερημένος; Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share