Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Εκτός MasterChef 4 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Τι συνέβη;

12 Μαρτίου 2020 23:19
Σοκ: Εκτός MasterChef 4 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός MasterChef τέθηκε στο σημερινό επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τι ακριβώς συνέβη με τον σεφ, ο οποίος δε θα εμφανιζόταν για το υπόλοιπο της εκπομπής.

Αφού ανακοινώθηκε η νικήτρια ομάδα, η ηττημένη μπλε έμεινε να μιλήσει με τους κριτές προκειμένου να δει τι πήγε στραβά. Μόλις το συμβούλιο τελείωσε και οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα για την δοκιμασία ασυλίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έλειπε. Δείτε και το απίστευτο ξέσπασμα της Μαριάννας εναντίον του Σταύρου.

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να εξηγήσει πως μετά το συμβούλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να φύγει, ενώ έκανε και πλάκα στους παίκτες πως τον σύγχυσαν.

Ο σεφ δεν εμφανίστηκε στο υπόλοιπο της εκπομπής.

MasterChef 4: Αυτή η ομάδα έκανε περίπατο στην ομαδική δοκιμασία - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια της δύσκολης ομαδικής δοκιμασίας που παρακολουθήσαμε εχθές, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Δείτε, επίσης, το εκπληκτικό κτίριο, όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε μία ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία, μόνο μία ωστόσο κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και τους καλεσμένους και έτσι απέσπασε τη νίκη και μαζί την έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Η ομάδα αυτή δεν ήταν άλλη από την κόκκινη ομάδα, η οποία νίκη με 210-165 μετά από πολλές αστοχίες της μπλε ομάδας.

Αφού οι ηττημένοι συζήτησαν μεταξύ τους, ο Σταύρος ως αρχηγός είχε δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και στη συνέχεια να δώσει την ασυλία σε έναν παίκτη.

Έτσι έδειξε τον εαυτό του ως πρώτο προς αποχώρηση και στη συνέχεια έδωσε την ασυλία στον Σταυρή καθώς όπως σχολίασε, θεωρεί άδικο το να είναι πάντα υποψήφιος ο αρχηγός με τον υπαρχηγό.

«Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία» – «Είμαι μεγάλη καρ@#λα» - «Γης μαδιάμ» στο MasterChef 4

Η επιστροφή των νικητών στο σπίτι του MasterChef μετά τη δοκιμασία αποχώρησης προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες. Ο Ηρακλής Αποστολίδης τα έβαλε με την Ντέμη Γεωργίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολύ καλή στην υποκρισία.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

«Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κό…ς και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

MasterChef 4: Η «κατσάδα» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε Μάρλεν-Ιωάννη (Video)

Σπάνια χάνει το χιούμορ του, όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ιδιαίτερα αυστηρός τόσο με την αντίδραση της Μάρλεν όσο και του Ιωάννη μετά την τελευταία δοκιμασία. Αυτός ήταν ο νικητής του Mystery Box και η επιβεβαίωση για το ειδύλλιο μέσα στο σπίτι!

Ο σεφ και κριτής του MasterChef την «είπε» στην παίκτρια για τις δικαιολογίες που είπε προκειμένου να δικαιολογήσει το αποτυχημένο πιάτο που έφτιαξε, αλλά τόσο και του Ιωάννη που είχε έτοιμες τις δικαιολογίες.

Οι συμπαίκτες τους δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν τη συμπεριφορά τόσο της Μάρλεν όσο και του Ιωάννη, λέγοντας για τη μεν ότι μιλάει πολύ και για τον δε ότι είναι πνεύμα αντιλογίας.

 

Ροή ειδήσεων

Share