Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef Highlights: Το ξέσπασμα της Κατερίνας και ο νικητής του Mystery Box!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

3 Μαρτίου 2020 08:38
MasterChef Highlights: Το ξέσπασμα της Κατερίνας και ο νικητής του Mystery Box!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατρεπτικό ήταν για ακόμη μια φορά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef κι εμείς σας συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές. Το "δελεαστικό" Mystery Box, το τεστ δημιουργικότητας αλλά και τα... νεύρα της Κατερίνας.

MasterChef: Μάχη για την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας

Την διαδικασία του Mystery Box είχαμε χθες και οι παίκτες του MasterChef έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν ξανά την κάρτα ασυλίας.

Οι 19 του διαγωνισμού θα επιλέξουν και θα μαγειρέψουν με χρωματικό γνώμονα.

Πόσο χιούμορ αλλά και πόση φαντασία διαθέτουν οι διαγωνιζόμενοι, φαίνεται από το διασκεδαστικό, για κάποιους, Mystery Box. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και ποιος γνωστός σεφ είχε μαγειρέψει για τον Διονύση

Το δέλεαρ αρκετά σημαντικό για πολλούς λόγους αφού το πλεονέκτημα εκείνου με το καλύτερο πιάτο είναι διπλό αλλά ίσως και να μην τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κάρτα Aσυλίας.

Εκείνοι, που δεν εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο στο έπακρο ή τον διαχειρίστηκαν λάθος, όσοι πάλι δεν διαχειρίστηκαν το υλικό τους σωστά και έδειξαν έλλειψη τεχνικών ικανοτήτων, φαντασίας και δημιουργικότητας, βρίσκονται στην άβολη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση μετά το τέλος της δοκιμασίας.

MasterChef: Ο Σταύρος Νικητής του Mystery Box! Τι υλικά μοίρασε στο τεστ δημιουργικότητας;

Στα Λευκά, τα Κόκκινα και τα Μαύρα αντίκρισαν οι διαγωνιζόμενοι την κουζίνα του MasterChef.

Οι 19 του διαγωνισμού επέλεξαν και μαγείρεψαν με χρωματικό γνώμονα.

Πόσο χιούμορ αλλά και πόση φαντασία είχαν οι διαγωνιζόμενοι, φάνηκε από το διασκεδαστικό, για κάποιους, Mystery Box.

Νικητής της διαδικασίας ήταν ο Σταύρος. Οι κριτές τον ρώτησαν αν θέλει να μαγειρέψει ή όχι και εκείνος επέλεξε να συμμετάσχει κανονικά στην διαδικασία.

Ο Σταύρος επέλεξε επίσης ποιος από τους συμπαίκτες του θα μαγείρευε με ποιο υλικό στο τεστ δημιουργικότητας και όταν άκουσε τα πλεονεκτήτηματα του έπαθε σοκ. Τι υλικά επέλεξε για τους υπόλοιπους;

MasterChef: Έξαλλη η Κατερίνα με τα υπονοούμενα για την σχέση με τον Διονύση «Ηλ@θι@@»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα με τα σχόλια και τα υπονοούμενα για την σχέση με τον Διονύση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην κάμερα.

Η ίδια έδωσε την κάρτα ασυλίας στον Διονύση και αυτό οδήγησε τους συμπαίκτες της στο να κάνουν κάποια σχόλια.

Οι κλήθηκαν να μαγειρέψουν ξανά στο τεστ δημιουργικότητας. Ο Ηλίας έκανε κάποια σχόλια για τον Διονύση και την Κατερίνα με κάποια υπονοούμενα.

«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος. Απορώ τι του βρήκε τόσο νέα κοπέλα», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον ρωτάει:

«Για τον Διονύση μιλάς»;.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει η Κατερίνα:

«Γενικώς ζηλέψανε πάρα πολύ την κάρτα που πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος, αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», είπε εκείνη και συνέχισε:

«Ηλίθιοι, η ηλιθιότητα και η βλακεία τους είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο»

 

Ροή ειδήσεων

Share