Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Masterchef 4: «Είσαι… μ@λ@κ@ς;» - Τα νεύρα της Μαρίνας δεν κρύβονται!

Ποιον έβρισε;

27 Φεβρουαρίου 2020 23:53
Masterchef 4: «Είσαι… μ@λ@κ@ς;» - Τα νεύρα της Μαρίνας δεν κρύβονται!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef η Μαριάνα, αποκαλώντας συμπαίκτη της μ@λ@κ@ς. Έτσι, αποκάλεσε τον Σταύρο Βαρθαλίτη, με αφορμή στην απάντηση του, στο τι θα έκανε εάν έπρεπε να βγάλει ο ίδιος τον πρώτο προτεινόμενο. «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;», είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης λοιπόν, είπε πως είναι ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαριάννα Πουλμεντή και εξήγησε ότι δεν θέλει να διώχνει δυνατούς μάγειρες, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν τη θεωρεί δυνατή μαγείρισσα, κάτι που την νευρίασε.

«Το πιάνω off camera και του λέω ότι όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω, ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να έχεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό, του λέω, δεν το θεωρώ αντρισμό. Θεωρώ ότι τον αντρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερις φορές παραπάνω.

Και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα, δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω ότι είσαι καλός μάγειρας, έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα χώμα το σπανάκι. Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;»», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Όπως και το σημερινό επεισόδιο, και το χθεσινό είχε εντάσεις και ευτράπελα. Οι κριτές έκαναν μια εμφάνιση - έκπληξη, ενώ μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε και από τους παίκτες.

MasterChef highlights: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Διαδικασία αποχώρησης είχαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και οι κριτές ανακοίνωσαν αποφάσισαν ποιοι θα διαγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να συνεχίσουν την πορεία τους μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές, υποψήφιοι ήταν η Ηλιάνα, η Κατερίνα, η Μαρλέν και ο Θεοχάρης. Ποιος από αυτούς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι πίσω στο σπίτι του; Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε ποιος παίκτης άνοιξε το δικό του εστιατόριο.

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και είχε το πιο αδύναμο πιάτο ήταν ο Θεοχάρης.


Τι έκανε η Κατερίνα στο MasterChef και έβγαλε εκτός εαυτού τους συμπαίκτες της;

Μια απόφαση που πήρε η Κατερίνα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έβγαλε τους συμπαίκτες της εκτός εαυτού. Τι έκανε όμως και δεν άρεσε καθόλου στους άλλους υποψήφιους του ριάλιτι με αποτέλεσμα να σχολιαστεί;

Η Κατερίνα, επέλεξε να μην παρουσιάσει το πιάτο της μπροστά στους κριτές στο στο Τεστ Δημιουργικότητας το βράδυ της Δευτέρας και έτσι ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ίδια έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας και θα μπορούσε να την είχε χρησιμοποιήσει για να μην είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο δεν δέχτηκε να την χρησιμοποιήσει και εξέπληξε τους συμπαίκτες της. Δείτε εδώ μαζί με την Κατερίνα και ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef

Η Κατερίνα Βέβαια θα μπορούσε να να είχε «σώσει» κάποιον άλλον από τους τρεις υποψήφιους αλλά δεν το έκανε και εξόργισε τους συμπαίκτες της.

Έξαλλος ο κριτής του MasterChef με την Μάρλεν - Τι συνέβη;

Έξαλλος έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς με την Μάρλεν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς το ψέμα που είπε για το καμένο ψωμί, εκνεύρισε τον κριτή με αποτέλεσμα να της κάνει παρατήρηση και να βγει εκτός εαυτού.

«Το ψωμί είχε καεί. Εσύ το έχεις τοποθετήσει έτσι για να μη φαίνεται….», είπε με εκείνη και αυτό ήταν το μικρό το ψεματάκι της.

«Μάρλεν, μη συνεχίζεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είχες δει ότι ήταν καμένο και ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο… Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις», της ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η Μάρλεν ακούγοντας τον κριτή ζήτησε συγγνώμη για το αποτέλεσμα που έβγαλε.

Απίστευτες εντάσεις στο σπίτι του MasterChef

Χαμός στο επεισόδιο στο MasterChef καθώς μετά την διαδικασία της αποχώρησης, οι παίκτες επέστρεψαν πίσω στο σπίτι και ξεκίνησε ο πανικός, με την Μαρίαννα μάλιστα να ξεσπάσει και σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Αποχώρηση είχαμε στο χθεσινό MasterChef με τον Θεοχάρη να είναι αυτός που τελικά αποχωρεί. Οι παίκτες περίμεναν πίσω στο σπίτι, υπομονετικά με τους περισσότερους να θέλουν να είναι ο Χάρης αυτός που θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

Τελικά, η Μαρλέν, η Κατερίνα και η Ηλιάνα επέστρεψαν με την τελευταία να κάνει χαμό με την είσοδο της στο σπίτι. Τι συνέβη όμως και δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους κάποιοι;

Με το που μπήκε η Ηλιάνα, η Μαριάνα ξέσπασε σε κλάματα με την πρώτη να της φωνάζει "κλάψε λίγο να μου τρίψεις την κρέμα στην μούρη". Εξηγώντας πώς αυτή ήταν μια δήλωση που έκανε χθες η δεύτερη.

Η Μαριάννα αμέσως μετά μίλησε στην κάμερα εξηγώντας πως ήθελε να επιστρέψει ο Χάρης γιατί έκαναν παρέα και τον θεωρεί πιο δυνατό μαγειρικά.

Αμέσως μετά η Ηλιάνα αποκάλυψε πως γνωρίζονταν από την σχολή, όμως τότε δεν είχαν καμία κόντρα μεταξύ τους και δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Ροή ειδήσεων

Share