Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Masterchef 4: Ποιος κριτής τόλμησε και έβαλε 0 σε παίκτη; Πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι;

Αδιανόητο!

27 Φεβρουαρίου 2020 22:33
Masterchef 4: Ποιος κριτής τόλμησε και έβαλε 0 σε παίκτη; Πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef. Κριτής την ώρα της βαθμολογίας έβαλε σε πιάτο ομάδας μηδέν και επικράτησε σοκ από όλους τους παίκτες. Ποιοι είναι οι ηττημένοι και ποιοι κέρδισαν την δοκιμασία;

Σε έναν χώρο, με ιδιαίτερη ιστορική σημασία, οι δυο ομάδες μπλε και κόκκινοι κατάφεραν να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους τρεις κριτές, ωστόσο μια από τις δυο ομάδες δεν τα κατάφερε και πήρε τους χαμηλότερους βαθμούς.

Η διαφορά ανάμεσα στις δυο βαθμολογίες ήταν απίστευτες, καθώς ένας κριτής έβαλε μηδέν. Η ομάδα λοιπόν που έχασε ήταν η μπλε, ενώ η κόκκινη θα απολαύσει το έπαθλο.

MasterChef 4 Highlights: Η συγκινητική αποχώρηση, η κάρτα που δεν χρησιμοποιήθηκε και τα κλάματα!

Τα ευτράπελα και οι εντάσεις φυσικά και δεν έλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 καθώς μια αποχώρηση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία και το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής γέμισε... δάκρυα!

Μετά την κόντρα της Κατερίνας και του Γιώργου η οποία λύθηκε άμεσα, η Κατερίνα κατάφερε για ακόμη μια φορά να βγάλει τους συμπαίκτες της εκτός εαυτού. Τα Highlights λοιπόν της χθεσινής βραδιάς είναι εδώ σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο.

MasterChef highlights: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Διαδικασία αποχώρησης είχαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και οι κριτές ανακοίνωσαν αποφάσισαν ποιοι θα διαγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να συνεχίσουν την πορεία τους μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές, υποψήφιοι ήταν η Ηλιάνα, η Κατερίνα, η Μαρλέν και ο Θεοχάρης. Ποιος από αυτούς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι πίσω στο σπίτι του; Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε ποιος παίκτης άνοιξε το δικό του εστιατόριο.

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και είχε το πιο αδύναμο πιάτο ήταν ο Θεοχάρης.


Τι έκανε η Κατερίνα στο MasterChef και έβγαλε εκτός εαυτού τους συμπαίκτες της;

Μια απόφαση που πήρε η Κατερίνα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έβγαλε τους συμπαίκτες της εκτός εαυτού. Τι έκανε όμως και δεν άρεσε καθόλου στους άλλους υποψήφιους του ριάλιτι με αποτέλεσμα να σχολιαστεί;

Η Κατερίνα, επέλεξε να μην παρουσιάσει το πιάτο της μπροστά στους κριτές στο στο Τεστ Δημιουργικότητας το βράδυ της Δευτέρας και έτσι ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ίδια έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας και θα μπορούσε να την είχε χρησιμοποιήσει για να μην είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο δεν δέχτηκε να την χρησιμοποιήσει και εξέπληξε τους συμπαίκτες της. Δείτε εδώ μαζί με την Κατερίνα και ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef

Η Κατερίνα Βέβαια θα μπορούσε να να είχε «σώσει» κάποιον άλλον από τους τρεις υποψήφιους αλλά δεν το έκανε και εξόργισε τους συμπαίκτες της.

Έξαλλος ο κριτής του MasterChef με την Μάρλεν - Τι συνέβη;

Έξαλλος έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς με την Μάρλεν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς το ψέμα που είπε για το καμένο ψωμί, εκνεύρισε τον κριτή με αποτέλεσμα να της κάνει παρατήρηση και να βγει εκτός εαυτού.

«Το ψωμί είχε καεί. Εσύ το έχεις τοποθετήσει έτσι για να μη φαίνεται….», είπε με εκείνη και αυτό ήταν το μικρό το ψεματάκι της.

«Μάρλεν, μη συνεχίζεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είχες δει ότι ήταν καμένο και ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο… Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις», της ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η Μάρλεν ακούγοντας τον κριτή ζήτησε συγγνώμη για το αποτέλεσμα που έβγαλε.

 

Ροή ειδήσεων

Share