Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

MasterChef 4 Highlights: Η συγκινητική αποχώρηση, η κάρτα που δεν χρησιμοποιήθηκε και τα κλάματα!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

26 Φεβρουαρίου 2020 10:55
MasterChef 4 Highlights: Η συγκινητική αποχώρηση, η κάρτα που δεν χρησιμοποιήθηκε και τα κλάματα!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα ευτράπελα και οι εντάσεις φυσικά και δεν έλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 καθώς μια αποχώρηση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία και το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής γέμισε... δάκρυα!

Μετά την κόντρα της Κατερίνας και του Γιώργου η οποία λύθηκε άμεσα, η Κατερίνα κατάφερε για ακόμη μια φορά να βγάλει τους συμπαίκτες της εκτός εαυτού. Τα Highlights λοιπόν της χθεσινής βραδιάς είναι εδώ σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο.

MasterChef highlights: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Διαδικασία αποχώρησης είχαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και οι κριτές ανακοίνωσαν αποφάσισαν ποιοι θα διαγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να συνεχίσουν την πορεία τους μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές, υποψήφιοι ήταν η Ηλιάνα, η Κατερίνα, η Μαρλέν και ο Θεοχάρης. Ποιος από αυτούς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι πίσω στο σπίτι του; Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε ποιος παίκτης άνοιξε το δικό του εστιατόριο.

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και είχε το πιο αδύναμο πιάτο ήταν ο Θεοχάρης.


Τι έκανε η Κατερίνα στο MasterChef και έβγαλε εκτός εαυτού τους συμπαίκτες της;

Μια απόφαση που πήρε η Κατερίνα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έβγαλε τους συμπαίκτες της εκτός εαυτού. Τι έκανε όμως και δεν άρεσε καθόλου στους άλλους υποψήφιους του ριάλιτι με αποτέλεσμα να σχολιαστεί;

Η Κατερίνα, επέλεξε να μην παρουσιάσει το πιάτο της μπροστά στους κριτές στο στο Τεστ Δημιουργικότητας το βράδυ της Δευτέρας και έτσι ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ίδια έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας και θα μπορούσε να την είχε χρησιμοποιήσει για να μην είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο δεν δέχτηκε να την χρησιμοποιήσει και εξέπληξε τους συμπαίκτες της. Δείτε εδώ μαζί με την Κατερίνα και ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef

Η Κατερίνα Βέβαια θα μπορούσε να να είχε «σώσει» κάποιον άλλον από τους τρεις υποψήφιους αλλά δεν το έκανε και εξόργισε τους συμπαίκτες της.

Έξαλλος ο κριτής του MasterChef με την Μάρλεν - Τι συνέβη;

Έξαλλος έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς με την Μάρλεν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς το ψέμα που είπε για το καμένο ψωμί, εκνεύρισε τον κριτή με αποτέλεσμα να της κάνει παρατήρηση και να βγει εκτός εαυτού.

«Το ψωμί είχε καεί. Εσύ το έχεις τοποθετήσει έτσι για να μη φαίνεται….», είπε με εκείνη και αυτό ήταν το μικρό το ψεματάκι της.

«Μάρλεν, μη συνεχίζεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είχες δει ότι ήταν καμένο και ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο… Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις», της ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η Μάρλεν ακούγοντας τον κριτή ζήτησε συγγνώμη για το αποτέλεσμα που έβγαλε.

Απίστευτες εντάσεις στο σπίτι του MasterChef

Χαμός στο επεισόδιο στο MasterChef καθώς μετά την διαδικασία της αποχώρησης, οι παίκτες επέστρεψαν πίσω στο σπίτι και ξεκίνησε ο πανικός, με την Μαρίαννα μάλιστα να ξεσπάσει και σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Αποχώρηση είχαμε στο χθεσινό MasterChef με τον Θεοχάρη να είναι αυτός που τελικά αποχωρεί. Οι παίκτες περίμεναν πίσω στο σπίτι, υπομονετικά με τους περισσότερους να θέλουν να είναι ο Χάρης αυτός που θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

Τελικά, η Μαρλέν, η Κατερίνα και η Ηλιάνα επέστρεψαν με την τελευταία να κάνει χαμό με την είσοδο της στο σπίτι. Τι συνέβη όμως και δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους κάποιοι;

Με το που μπήκε η Ηλιάνα, η Μαριάνα ξέσπασε σε κλάματα με την πρώτη να της φωνάζει "κλάψε λίγο να μου τρίψεις την κρέμα στην μούρη". Εξηγώντας πώς αυτή ήταν μια δήλωση που έκανε χθες η δεύτερη.

Η Μαριάννα αμέσως μετά μίλησε στην κάμερα εξηγώντας πως ήθελε να επιστρέψει ο Χάρης γιατί έκαναν παρέα και τον θεωρεί πιο δυνατό μαγειρικά.

Αμέσως μετά η Ηλιάνα αποκάλυψε πως γνωρίζονταν από την σχολή, όμως τότε δεν είχαν καμία κόντρα μεταξύ τους και δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share