Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι-Είναι κομπλεξικός και κότα»! Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef 4! (Video)

Ατάκες φωτιά!

18 Φεβρουαρίου 2020 22:18
«Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι-Είναι κομπλεξικός και κότα»! Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef 4! (Video)

Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef 4 ανάμεσα στους παίκτες με ατάκες φωτιά να πετάνε ο ένας για τον άλλον, όπως: «Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι-Είναι κομπλεξικός και κότα»!

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του MasterChef και οι παίκτες να έχουν μόλις μπει μέσα στο σπίτι, αλλά οι κόντρες και οι αντιπάθειες ξεκίνησαν. Ενώ, έχουμε το όνομα που φεύγει σήμερα από το MasterChef!

Ο Σταύρος Γεωργίου μιλώντας στην κάμερα λέει: «Είναι καιρός να λιγοστεύουμε γιατί στο σπίτι επικρατεί μία βαβούρα και ένα χάος και εγώ δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα».

Ενώ, η Μαριάννα Πουλμεντή ξέσπασε εναντίον του για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να παίξει στο τεστ δημιουργικότητας του διαγωνισμού.

"Είναι κομπλεξικός και κότα" ανέφερε για συμπαίκτη της που φαίνεται πως την "έβγαλε από τα ρούχα της" με την συμπεριφορά του!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ο Σταύρος έπαιξε σήμερα και στρατηγικά, αλλά και σαν κομπλεξικός που είναι. Προφανώς έδωσε το πιο δύσκολο κομμάτι στους μάγειρες που φοβάται και κυρίως στον Ηλία Κιαζόλι γιατί σήμερα εδώ πέρα, εκτός από εμένα και τον Γιώργο, είναι από τους πιο δυνατούς μάγειρες.

Και προφανώς θέλει να προσπαθήσει να τον κάνει να φύγει από το σπίτι γιατί μπορεί να είναι ο φόβος και ο τρόμος του Σταύρου και πιστεύω ότι απλά είναι κότα. Αλλά επειδή είναι ύπουλος πιστεύω ότι θα το φάει μόνος του το κεφάλι του. Δεν φοβάμαι τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο εδώ μέσα.

Θα βρίσω άμα συνεχίσω. Το μόνο που θέλω όταν τελειώσει το MasterChef είναι να μου τον φέρετε στο Πασαλιμάνι».

Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι οι επίδοξοι σεφ είναι μαζεμένοι στο σαλόνι και υποδέχονται τον Ηλία, τον Γιώργο και τη Μαριάννα που είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Κι ενώ δεν ξέρουν ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει κάποιος σχολιάζει ότι η Κατερίνα έχει την χρυση κάρτα ασυλίας και δεν ξέρει με ποιον από τους τρεις μπορεί να μίλησε το προηγούμενο βράδυ.

«Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι του MasterChef. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι πανηλίθιοι και το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ και με όλα αυτά πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά στα μάτια μου», σχολίασε η Kατερίνα μιλώντας on camera.

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια παίκτρια πήρε την θέση της;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.

Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή του MasterChef, Μανώλη Σαρρή.Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι και διάλεξε τα υλικά του πρώτου Mystery Box για φέτος για να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Δείτε και την ανακοίνωση που έκαναν σε όλους τους παίκτες και τους πάγωσε.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή; «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια, άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώλης πήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα» είπε ο κριτής.

 

Ροή ειδήσεων

Share