Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef Highlights: Η οικειοθελής αποχώρηση, το Mystery Box και οι γκρίνιες!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

18 Φεβρουαρίου 2020 09:33
MasterChef Highlights: Η οικειοθελής αποχώρηση, το Mystery Box και οι γκρίνιες!

Το πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef είδαμε εχθές και την πρώτη δοκιμασία Mystery Box είδαμε εχθές μέσα από τη συχνότητα του Star. Φυσικά δεν έλειψαν τα ευτράπελα, οι φαρμακερές ατάκες και η γκρίνια. Ενώ, "φωτιά" πήρε το twitter και οι χρήστες του χάρισαν άφθονο γέλιο!

Πάμε να δούμε όσα είδαμε λοιπόν στην πρώτη δοκιμασία για το Mystery Box στο ριάλιτι μαγειρικής και τις στιγμές που ξεχώρισαν.

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια παίκτρια πήρε την θέση της;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.

Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή του MasterChef, Μανώλη Σαρρή.Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι και διάλεξε τα υλικά του πρώτου Mystery Box για φέτος για να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Δείτε και την ανακοίνωση που έκαναν σε όλους τους παίκτες και τους πάγωσε.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή; «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια, άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώλης πήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα» είπε ο κριτής.

MasterChef: Το πρώτο βράδυ και οι γκρίνιες των κοριτσιών με το "καλημέρα" σας!

Το πρώτο βράδυ στο σπίτι του MasterChef πέρασε και τα κορίτσια με το "καλημέρα" σας ξεκίνησαν τις γκρίνιες. Τι συνέβη και οι παίκτριες του ριάλιτι μαγειρικής δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους με τα αγόρια που βρίσκονται στο σπίτι;

Η πρώτη μέρα στο σπίτι του Masterchef τους βρήκε τσακωμένους για το ποιοι θα πάρουν τα δωμάτια στο ισόγειο και ποιοι θα πάρουν τα δωμάτια του πρώτου ορόφου.

Η Ηλίας το πρωί έψησε τοστ και να το πηγαίνει στον Χάρη για να τον ξυπνήσει.

«Έτσι με τάιζε η μανούλα μου! Μαμά μου λείπεις» δήλωσε στην κάμερα ο Χάρης.

Από την άλλη τα κορίτσια στο σαλόνι σχολίαζαν την Μάρλεν η οποία παραμιλούσε στον ύπνο της και έλεγε συνταγές.

Η ίδια είπε στην κάμερα ότι είδε στον ύπνο της ότι θα είναι στον τελικό μαζί με τον Γιώργο.Τα αγόρια στην κουζίνα συζητούσαν πως πέρασαν τη νύχτα.

MasterChef: O νικητής του Mystery Box και τα νεύρα των παικτών με τον Σταύρο! "Είναι κομπλεξικός"

Ο πρώτος νικητής του Mystery Box στο MasterChef είναι γεγονός! Για ποιο λόγο οι παίκτες είχαν νεύρα με τον Σταύρο και τον αποκάλεσαν "κομπλεξικό"; Tι συνέβη στην πρώτη δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής για φέτος;

Ο Σταύρος Γεωργίου ήταν αυτός πού κέρδισε το Mystery Box και είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει ποιους παίκτες θα δυσκολέψει στην επόμενη δοκιμασία αλλά και ποιους θα βοηθήσει.

Αυτό που έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες ήταν παστίτσιο χωρίς περιορισμούς, vegan παστίτσιο και vegetarian παστίτσιο.

Οι επιλογές του εξόργισαν του συμπαίκτες τους, αφού έδωσε στην vegan Ντέμι να κάνει κανονικό παστίτσιο, αλλά και στην Μαριάννα της είπε πως θα πάρει αυτό που της αξίζει, καθώς κάνει πολύ φασαρία μέσα στο σπίτι.

Η ατάκα την ενόχλησε με αποτέλεσμα να πει “Δεν πιστεύω ότι κινείσαι μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν”.

MasterChef: Οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο παίκτη! Τι συνέβη;

Το πρώτο Mystery Box είχαμε σήμερα στο MasterChef με κάποιες ανατροπές αφού οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο παίκτη. Τι συνέβη όμως και αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του διαγωνιζόμενου;

Ο Σταύρος Γεωργίου ήταν αυτός πού κέρδισε το Mystery Box και είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει ποιους παίκτες θα δυσκολέψει στην επόμενη δοκιμασία αλλά και ποιους θα βοηθήσει.

Αυτό που έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες ήταν παστίτσιο χωρίς περιορισμούς, vegan παστίτσιο και vegetarian παστίτσιο.

Ένας από τους παίκτες ο Ηλίας είχε να φτιάξει το vegan παστίτσιο. Ωστόσο ο παίκτης έκανε λάθος και έβαλε μέσα τραχανά που φτιάχνεται από ξινό γάλα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κριτές να βγάλουν άκυρο το πιάτο του και να μην το δοκιμάσουν.

 

Ροή ειδήσεων

Share