Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

MasterChef: O νικητής του Mystery Box και τα νεύρα των παικτών με τον Σταύρο! "Είναι κομπλεξικός"

Τι συνέβη;

17 Φεβρουαρίου 2020 23:41
MasterChef: O νικητής του Mystery Box και τα νεύρα των παικτών με τον Σταύρο!

Ο πρώτος νικητής του Mystery Box στο MasterChef είναι γεγονός! Για ποιο λόγο οι παίκτες είχαν νεύρα με τον Σταύρο και τον αποκάλεσαν "κομπλεξικό"; Tι συνέβη στην πρώτη δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής για φέτος;

Ο Σταύρος Γεωργίου ήταν αυτός πού κέρδισε το Mystery Box και είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει ποιους παίκτες θα δυσκολέψει στην επόμενη δοκιμασία αλλά και ποιους θα βοηθήσει.

Αυτό που έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες ήταν παστίτσιο χωρίς περιορισμούς, vegan παστίτσιο και vegetarian παστίτσιο.

Οι επιλογές του εξόργισαν του συμπαίκτες τους, αφού έδωσε στην vegan Ντέμι να κάνει κανονικό παστίτσιο, αλλά και στην Μαριάννα της είπε πως θα πάρει αυτό που της αξίζει, καθώς κάνει πολύ φασαρία μέσα στο σπίτι.

Η ατάκα την ενόχλησε με αποτέλεσμα να πει “Δεν πιστεύω ότι κινείσαι μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν”.

Masterchef: Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν - Τι ζήτησε στον Κοντιζά;

Σήμερα βλέπουμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο των bootcamps και τα πρώτα δάκρυα.. ξεκίνησαν από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Τι ζήτησε παίκτρια, λίγο πριν την τελική δοκιμασία για να μπουν μέσα στο σπίτι του Masterchef;

Όσοι πίστευαν πως μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής έκαναν λάθος, αφού οι παίκτες πέρασαν από μια τελευταία δοκιμασία στην οποία έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των κριτών έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σωστό πιάτο.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής μια παίκτρια από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά απογοητεύτηκε για την μαγειρική της και μπροστά στις κάμερες ξέσπασε σε κλάματα με το αποτέλεσμα που έδωσε στον σεφ της. Μάλιστα δεν δίστασε να του ζητήσει και την μαύρη ποδιά.

Masterchef: Ατάκα έπος του Κουτσόπουλου σε παίκτρια - «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο»

Μια ατάκα έπος είχαμε και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Για ακόμη μια φορά την «πέταξε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε παίκτης της δικής του ομάδας. «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο», είπε και την άφησε «κάγκελο».


Συγκεκριμένα, η δοκιμασία ξεκίνησε με την δοκιμασία για την μαύρη ποδιά. Οι παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να μαγειρέψουν με τις οδηγίες τους σεφ τους. Πρώτος λοιπόν, ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στην ομάδα του έχει την κυρία Γιώτα.

Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσει το πιάτο της, δεν σταμάτησε να του λέει πόσο τέλειο είναι το φαγητό που έφτιαξε με τον κριτή να της λέει «Μήπως να φύγετε πες να πάω να υπογράψω συμβόλαιο» της είπε με χιούμορ ο κριτής βλέποντας πως απέτυχε στα τεχνικά κομμάτια της συνταγής. «Το ψάρι είναι τόσο βρασμένο που δεν μπαίνει σε κανένα πιάτο… ούτε σε μεζεδοπωλείο».

Masterchef: Αυτοί οι παίκτες φόρεσαν την μαύρη ποδιά - Ποιος παίκτης έφυγε με... νεύρα και σπόντες;


Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση. Τρεις ήταν εκείνοι που φόρεσαν την μαύρη ποδιά και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποιος ήταν ο παίκτης όμως που έφυγε με σπόντες προς τους υπόλοιπους και νεύρα;

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την μαύρη ποδιά φόρεσε η Γιώτα, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, την πήρε ο Ηλίας, ενώ από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη τη μαύρη ποδιά φόρεσε ο Ηρακλής. Ένας από τους τρεις ωστόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι τρις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τέσσερα αυτά. Ένα ποσέ, μια ομελέτα, ένα βραστό και ένα τηγανιτό. Στον πρώτο γύρο, ο Ηρακλής από τη νομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε τα καλύτερα και ανέβηκε με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στον εξώστη.

Η Γιώτα και ο Ηλίας έπρεπε στον δεύτερο γύρω να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να παραμείνουν στο Masterchef. Ωστόσο και οι δυο απέτυχαν. Έτσι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τον Ηλία να είναι αυτός που μένει και την Γιώτα που φεύγει.

Μάλιστα, η Γιώτα με την αποχώρηση της πέταξε και σπόντες για τους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας πως πρέπει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να μην χειροκροτάνε κάποιον που δεν συμπαθούν.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share