Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια θα την αντικαταστήσει;

Δείτε εδώ!

17 Φεβρουαρίου 2020 21:59
MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια θα την αντικαταστήσει;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.

undefined

undefined

Masterchef: Ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι οι παίκτες και ξεκίνησαν τους τσακωμούς τα κορίτσια

Χαμός επικράτησε στο σπίτι του Masterchef με το που πάτησαν το πόδι τους οι παίκτες. Τα κορίτσια δεν άργησαν και ξεκίνησαν τους τσακωμούς. Και όλα άρχισαν από την επιλογή των δωματίων, καθώς μερικές ήθελαν να μένουν αγόρια - κορίτσια.

Οι παίκτες εντυπωσιάστηκαν από το εσωτερικού του σπιτιού και τακτοποιήθηκαν στα δωμάτιά τους με τηη χαρά τους να είναι ολοφάνερη. Χωρίστηκαν σε ομάδες αγοριών και κοριτσιών και τότε ήταν που άρχισαν τα... όργανα ανάμεσα τους.

Τα κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται για τα δωμάτια. Συγκεκριμένα, η Ηλιάννα έφυγε από το πρώτο δωμάτιο που επέλεξε και στην συνέχεια της είπαν να φύγει κι από το δεύτερο δωμάτιο, κάτι που έφερε την αντίδραση της και εκνευρίστηκε.


Masterchef: Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν - Τι ζήτησε στον Κοντιζά;

Σήμερα βλέπουμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο των bootcamps και τα πρώτα δάκρυα.. ξεκίνησαν από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Τι ζήτησε παίκτρια, λίγο πριν την τελική δοκιμασία για να μπουν μέσα στο σπίτι του Masterchef;

Όσοι πίστευαν πως μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής έκαναν λάθος, αφού οι παίκτες πέρασαν από μια τελευταία δοκιμασία στην οποία έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των κριτών έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σωστό πιάτο.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής μια παίκτρια από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά απογοητεύτηκε για την μαγειρική της και μπροστά στις κάμερες ξέσπασε σε κλάματα με το αποτέλεσμα που έδωσε στον σεφ της. Μάλιστα δεν δίστασε να του ζητήσει και την μαύρη ποδιά.

Masterchef: Ατάκα έπος του Κουτσόπουλου σε παίκτρια - «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο»

Μια ατάκα έπος είχαμε και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Για ακόμη μια φορά την «πέταξε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε παίκτης της δικής του ομάδας. «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο», είπε και την άφησε «κάγκελο».


Συγκεκριμένα, η δοκιμασία ξεκίνησε με την δοκιμασία για την μαύρη ποδιά. Οι παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να μαγειρέψουν με τις οδηγίες τους σεφ τους. Πρώτος λοιπόν, ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στην ομάδα του έχει την κυρία Γιώτα.

Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσει το πιάτο της, δεν σταμάτησε να του λέει πόσο τέλειο είναι το φαγητό που έφτιαξε με τον κριτή να της λέει «Μήπως να φύγετε πες να πάω να υπογράψω συμβόλαιο» της είπε με χιούμορ ο κριτής βλέποντας πως απέτυχε στα τεχνικά κομμάτια της συνταγής. «Το ψάρι είναι τόσο βρασμένο που δεν μπαίνει σε κανένα πιάτο… ούτε σε μεζεδοπωλείο».

Masterchef: Αυτοί οι παίκτες φόρεσαν την μαύρη ποδιά - Ποιος παίκτης έφυγε με... νεύρα και σπόντες;


Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση. Τρεις ήταν εκείνοι που φόρεσαν την μαύρη ποδιά και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποιος ήταν ο παίκτης όμως που έφυγε με σπόντες προς τους υπόλοιπους και νεύρα;

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την μαύρη ποδιά φόρεσε η Γιώτα, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, την πήρε ο Ηλίας, ενώ από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη τη μαύρη ποδιά φόρεσε ο Ηρακλής. Ένας από τους τρεις ωστόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι τρις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τέσσερα αυτά. Ένα ποσέ, μια ομελέτα, ένα βραστό και ένα τηγανιτό. Στον πρώτο γύρο, ο Ηρακλής από τη νομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε τα καλύτερα και ανέβηκε με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στον εξώστη.

Η Γιώτα και ο Ηλίας έπρεπε στον δεύτερο γύρω να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να παραμείνουν στο Masterchef. Ωστόσο και οι δυο απέτυχαν. Έτσι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τον Ηλία να είναι αυτός που μένει και την Γιώτα που φεύγει.

Μάλιστα, η Γιώτα με την αποχώρηση της πέταξε και σπόντες για τους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας πως πρέπει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να μην χειροκροτάνε κάποιον που δεν συμπαθούν.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share