Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Βίντεο-ντοκουμέντο! Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά!

Δείτε το!

12 Φεβρουαρίου 2020 18:26
MasterChef 4: Βίντεο-ντοκουμέντο! Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά!

Η κριτική επιτροπή του MasterChef έχει πάντα τη... δική της τιμητική, με τον Σωτήρη Κοντιζά να κερδίζει πολλές φορές τα «φώτα» της δημοσιότητας, λέγοντας πράγματα συγκινητικά, ενώ στην επιφάνεια ήρθε και η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο διάσημος σεφ είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Chef στον Αέρα» της Ελένης Ψυχούλη, που υπήρχε στο ΣΚΑΪ και το OPEN επανέφερε στη μνήμη εκείνη την παρουσία του, τότε, 30χρονου Κοντιζά.

Λίγα χρόνια αργότερα, βέβαια, θα γινόταν και γνωστός στο πανελλήνιο, ενώ σε εκείνη την εκπομπή είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, το πώς «έμπλεξε» στη μαγειρική και τη μητέρα του.

«Έζησα τα πρώτα δύο μου χρόνια στην Ιαπωνία, αφού πρώτα γεννήθηκα στην Ελλάδα. Γύρισα και πήγα σχολείο και πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Σπούδασα οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη στο Πάντειο και το σχολείο μου για τη μαγειρική ήταν το "48". Τη μητέρα μου, τη λένε Μασάι, αλλά έχει βαφτιστεί και ως χριστιανή ορθόδοξη με το όνομα Δήμητρα. Μέχρι να μάθει την ελληνική κουζίνα, έκανε γιαπωνέζικες συνταγές», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Απίστευτο περιστατικό στο Masterchef 4: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασε πιάτο και... κόντεψε να σπάσει τα δόντια του! (video)

Παραλίγο να χάσει τα... δόντια του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε όταν πήγε να δοκιμάσει από το πιάτο παίκτριας λίγο πριν δώσουν τις τελευταίες ποδιές τους, ενώ συγκλόνισε ξανά ο παίκτης με το πρόβλημα όρασης.

Η Μαρία είχε την ιδέα να τηγανίσει το κριθαράκι που είχε στα υλικά της με μελάνι σουπιάς. Κάτι που δεν της βγήκε σε καλό, μόλις είδε το ύφος του κριτή όταν το δοκίμασε. Ήταν τόσο σκληρό που δεν μπορούσε να το καταπιεί., Μάλιστα, χρειάστηκε και νερό για να «καθαρίσει» το στόμα του από την γεύση που είχε το κριθαράκι της.

Από το πιάτο της δεν δοκίμασαν ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς ήταν φανερό από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι το φαγητό της ήταν άψητο.

Οι τρεις κριτές του Masterchef ξέσπασαν σε γέλια με το περιστατικό, ενώ από την πλευρά της η Μαρία υποσχέθηκε να του κάνει τα έξοδα για τον οδοντίατρο. Λίγο πριν ο παίκτης με το πρόβλημα όρασης συγκίνησε.

MasterChef Highlights: Δείτε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Τόσο από ευτράπελα, όσο και από συγκίνηση! Σας έχουμε όλα τα Highlights που προκάλεσαν εντύπωση, καθώς και σχολιάστηκαν αρκετά μιας και δεν έλειψε η συγκίνηση τα ερωτηματικά και τα ονόματα που πέρασαν στο σπίτι!

Απίστευτο είναι το σκηνικό που συνέβη στο MasterChef με έναν παίκτη που παραλίγο να κάψει την κουζίνα με αποτέλεσμα ο Ιωαννίδης να πάρει τον ρόλο του... πυροσβέστη! Ευτυχώς η φωτιά έσβησε και δεν είχαμε ατυχήματα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share