Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Ο πυροσβέστης Ιωαννίδης! Παραλίγο να πιάσει φωτιά το πλατό!

Τι συνέβη;

10 Φεβρουαρίου 2020 22:40
MasterChef 4: Ο πυροσβέστης Ιωαννίδης! Παραλίγο να πιάσει φωτιά το πλατό!

Αδιανόητο σκηνικό συνέβη στο MasterChef 4 με έναν παίκτη που παραλίγο να κάψει την κουζίνα. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε αμέσως δράση και σαν έμπειρος πυροσβέστης έσβησε αμέσως την φωτιά!

Ευτυχώς η φωτιά έσβησε και δεν είχαμε ατυχήματα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, αν και οι κόντρες ανάμεσα σε παίκτες και κριτές άναψαν "φωτιά"!

Ο Παναγιώτης παραλίγο να βάλει φωτιά αλλά, ευτυχώς εκείνη τη στιγμή από πίσω βρισκόταν ο Πάνος Ιωαννίδης που καπάκωσε το τηγάνι με έναν δίσκο κι έτσι η φωτιά έσβησε.Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

«Ένα σπίτι καίγεται» σχολίασε ο διαγωνιζόμενος, εμπνευσμένος από την Νατάσα Θεοδωρίδου. «Μόνο η μουσική έλειπε» είπε στην κάμερα ο νεαρός μάγειρας.

Youweekly.gr

Masterchef 4: Ξέσπασε σε κλάματα παίκτης...και τους συγκίνησε όλους!

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef 4 παίκτης όταν πήρε την ποδιά από τον έναν από τους τρεις κριτές. Τους συγκίνησε όλους η αναφορά στο γιο του, ο οποίο όπως είχε αποκαλύψεις στις οντισιόν, έφυγε από τη ζωή.

O 54χρονος Διονύσης με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική ο οποίος πέρασε στη φάση των bootcamps κατάφερε να πάρει το εισιτήριο και να σπίτι στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως είχε πει τότε πήρε την απόφαση να μπει στο Masterchef γιατί ήταν ένα από τα όνειρα του γιου του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο. Τελικά το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τού έδωσαν ποδιά και του ζήτησαν να διαλέξει σε ποια ομάδα θα πήγαινε. Τελικά επέλεξε την ομάδα του πρώτου. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, μιας και ένας παίκτης κόπηκε από τον Κοντιζά, πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του!

Youweekly.gr

MasterChef 4 Highlights: Η δολοφονία που σόκαρε του κριτές και η παίκτρια που την ''έπεσε'' στον Πάνο Ιωαννιδη!

Όλα τα highlights έχουμε του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef και θα σας τα δείξουμε ένα προς ένα. Από όλα θα σας δείξουμε την παίκτρια που φλέρταρε τον Ιωαννίδη, το ξέσπασμα ενός άλλου για την αποτυχία στο πιάτου αλλά και την αποκάλυψη διαγωνιζόμενης πως δολοφόνησαν τον φίλο της.

Από όλα είχε και χθες, ο διαγωνισμός μαγειρικής που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef, ο οποίος εκτός από το βραβείο θα πάρει και τις 50.000 ευρώ.

Το MasterChef παίρνει «φωτιά» στην τηλεθέαση, ωστόσο το STAR φέρνει ακόμη ένα πρόγραμμα που θα χτυπήσει το καμπανάκι της AGB.

MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την πιο χαρούμενη παίκτρια που ήρθε για να διεκδικήσει δυναμικά τον Πάνο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Το αμόρε της»! Μπήκε μέσα στην κουζίνα και με τις ατάκες της έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Και τι δεν είπε η παίκτρια αυτή! Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως το αγόρι της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης! Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα και ξεκίνησε να πετάει τις ατάκες της στους κριτές!

Αφού μίλησε για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της από τον περσινό κύκλο, εξήγησε πως αποφάσισε να πάει στο MasterChef γιατί πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να χάσει 65 κιλά.

Δυστυχώς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ρίξτε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef!

 

Ροή ειδήσεων

Share