Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef Highlights:Τα bootcamp ξεκίνησαν με κλάματα, φλερτ και φαρμακερές ατάκες!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

6 Φεβρουαρίου 2020 11:17
MasterChef Highlights:Τα bootcamp ξεκίνησαν με κλάματα, φλερτ και φαρμακερές ατάκες!

Το πρώτο επεισόδιο των bootcamp του MasterChef είδαμε χθες και τα highlights είναι πολλά. Το φλερτ που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αλλά και ένα κουτί που έκρυβε μια ιστορία για μια διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού.

Ας δούμε όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star:


MasterChef: Τα bootcamps ξεκίνησαν και μαζί τους και ο... πανικός!

«Τόσο χαμηλά έπεσες» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Λεωνίδα κουτσόπουλο, «πετώντας» μια ατάκα έπος που τους άφησε όλους «κάγκελο» στο Masterchef. Και αυτό έγινε για τα μάτια ενός παίκτης και για το ποια ποδιά θα διάλεγε από τις τρεις που είχε μπροστά του.

Από όλα είχε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρική του STAR. Από κλάματα, φλερτ, κραυγές, ακόμη και παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι χωρίς οι κριτές να δοκιμάσουν καν το πιάτο τους.

Δεν έλειψαν μάλιστα, και οι απίστευτες ατάκες ανάμεσα στους τρεις κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε μια ατάκα έπος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το ύψος του.

Συγκεκριμένα, κατέβασε την καρέκλα του όπως είπε για να είναι στο ύψος του διαγωνιζόμενου που στεκόταν στο πάγκο, με τον Κοντιζά να του λέει «Τόσο χαμηλά έπεσες;».

Τελικά και οι δυο παίκτες επέλεξαν τον Κοντιζά!

MasterChef: Το πρώτο φλερτ ξεκίνησε πριν καν μπουν οι παίκτες στο σπίτι!

Πριν καν μπουν οι 24 παίκτες μέσα στο σπίτι του MasterChef, το πρώτο φλερτ ξεκίνησε ανάμεσα σε δυο διαγωνιζόμενους. Τα τρυφερά λόγια του.. επίδοξου σεφ δεν έλειψαν για την συμπαίκτρια του.

Το bootcamp ξεκίνησε και οι πρώτες σακούλες με τα υλικά δόθηκαν. Όμως λίγο μετά αφότου είδαν τι έπρεπε να μαγειρέψουν και ξεκίνησαν την εκτέλεση είχαμε το πρώτο...ειδύλλιο.

Το ενδιαφέρον έδειξε ένας νεαρός διαγωνιζόμενος του Mastechef για τη Χριστιάνα, μία νεαρή κοπέλα η οποία στην οντισιόν του παιχνιδιού είχε…παρακάλεσε τους τρεις κριτές να τους αγκαλιάσει πριν μαγειρέψει ενώ δεν σταματούσε να λέει πόσο τους αγαπά.

Μάλιστα, βοήθησε τη Χριστιάνα να αποφασίσει τι θα έφτιαχνε με τα υλικά που είχε στη διάθεσή της. Στην συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα, παραδέχτηκε ότι μεταξύ τους υπάρχει μια πολύ καλή χημεία. Επίσης, είπε πως θέλει πολύ να τη δει να μπαίνει μαζί του στο σπίτι.

Masterchef: Έκανε στην συμπαίκτρια του... πρόταση γάμου - «Θα σε πάρω στην Κρήτη»!

Ακόμη το Masterchef καλά καλά δεν ξεκίνησε οι παίκτες φαίνεται πως κατάφεραν να γνωριστούν καλά μεταξύ τους και να αναπτύξουν οικειότητα. Μάλιστα, ένας έκανε πρόταση γάμου στην συμπαίκτρια του για πλάκα. «Θα σε πάρω στην Κρήτη», της είπε.

Στο αποψινό επεισόδιο στο STAR τα είδαμε όλα. Σήμερα, μπορεί να ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο τα πειράγματα, οι ατάκες και οι αποχωρήσεις δεν έλειψαν.

Αυτό που παρατηρήσαμε μεταξύ άλλων ήταν η έντονη χημεία που υπήρχε ανάμεσα σε δύο παίκτες, την Ηλιάνα και το Λάμπρο. Δεν σταμάτησαν να πειράζονται τη διάρκεια που ετοίμαζαν τα πιάτα τους τα οποία στην συνέχεια θα έκριναν οι κριτές.

Μάλιστα, ο ένας αποκαλούσε τον άλλον “αγάπη μου” και “μωρό μου”, με αποκορύφωμα όταν ο Λάμπρος της είπε πως θα την παντρευτεί και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Βέβαια όλα γινόντουσαν πάνω στην πλάκα. Λίγο πριν ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

MasterChef: Ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη χωρίς καν να δοκιμάσουν το πιάτο του! Τι συνέβη

Τι συνέβη και ο Σωτήρης Κοντιζάς ενοχλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο των bootcamp του Masterchef; Έδιωξε παίκτη πριν καν με τους υπόλοιπους κριτές δοκιμάσουν το πιάτο του για να κρίνουν αν περάσει στην επόμενη φάση και μπει στο σπίτι του παιχνιδιού.

Λίγο πριν έρθει η κρίσιμη ώρα για να κριθεί για το πιάτο που ετοίμασε, είπε στον σεφ κάτι που όπως φαίνεται δεν του άρεσε καθόλου και σκέφτηκε πως δεν πρέπει να μπουν καν στον κόπο να πάρουν το πιρούνι και να δοκιμάσουν.


Ο Παναγιώτης, ο οποίος στις οντισιόν πήρε την πολυπόθητη ποδιά, είπε στον Σωτήρη Κοντιζά ότι δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι του MasterChef. Όπως αποκάλυψε, προέκυψε κάτι στην επιχείρηση του και επειδή αυτή είναι η προτεραιότητά του, δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να συνεχίσει.

Αυτό ενόχλησε τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος όταν πήγε να δοκιμάσει το πιάτο του, του είπε να το πάρει και να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, όταν έφυγε δεν χαιρέτησε κανέναν. Όλα αυτά έγιναν μετά το φλερτ που έγινε την ώρα της παρασκευής.


Masterchef: Πήρε ποδιά και τους συγκίνησε όλους! Ξέσπασε σε κλάματα...

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef παίκτης όταν πήρε την ποδιά από τον έναν από τους τρεις κριτές. Τους συγκίνησε όλους η αναφορά στο γιο του, ο οποίο όπως είχε αποκαλύψεις στις οντισιόν, έφυγε από τη ζωή.

O 54χρονος Διονύσης με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική ο οποίος πέρασε στη φάση των bootcamps κατάφερε να πάρει το εισιτήριο και να σπίτι στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως είχε πει τότε πήρε την απόφαση να μπει στο Masterchef γιατί ήταν ένα από τα όνειρα του γιου του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο. Τελικά το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τού έδωσαν ποδιά και του ζήτησαν να διαλέξει σε ποια ομάδα θα πήγαινε. Τελικά επέλεξε την ομάδα του πρώτου.

Masterchef: Ένα κουτί έκρυβε μια ιστορία! Το άνοιξε χωρίς να ρωτήσει ο Κοντιζάς!

Το σημερινό επεισόδιο του Masterchef είχε από όλα. Μέχρι και έκανε κουτάκι που μέσα του έκρυβε την ιστορία μιας παίκτριας που διαγωνιζόταν. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς το άνοιξε χωρίς να την ρωτήσει, ενώ του έλεγε να μην το κάνει.

Συγκεκριμένα η Χριστιάνα, είχε ακουμπήσει πάνω στον πάγκο την ώρα της μαγειρικής ένα μικρό κόκκινο κουτάκι, το οποίο όπως αποκάλυψε της έφερνε τύχη για να είναι και εκείνη μια από τους παίκτες που θα πάριε την πολυπόθητη ποδιά και θα μπει στο σπίτι.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε κοντά της τις είπε τι είναι αυτό και πήγε να το ανοίξει, εκείνη του είπε να μην το κάνει, κάτι που όπως φαίνεται δεν άκουσε.Το κουτί λοιπόν είχε μέσα ένα πιόνι από σκάκι και τρεις καραμέλες βουτύρου.

Στην αρχή δεν κατάλαβε κανείς τι συμβόλιζε το περιεχόμενο, όταν όμως η Χριστιάνα δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά, αποκάλυψε στους κριτές ότι ο βασιλιάς της σκακιέρας είναι ο βασιλιάς της πάστας Πάνος Ιωαννίδης, ενώ τις καραμέλες έδωσε στους υπόλοιπους δυο κριτές για να γλυκαθούν. Πριν την Χριστιάνα ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

 

Ροή ειδήσεων

Share