Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Τα bootcamps ξεκίνησαν και παίκτης κόπηκε από τον Κοντιζά! " Τί ήρθες να κάνεις εδώ;"

Τι συνέβη;

5 Φεβρουαρίου 2020 22:20
MasterChef 4: Τα bootcamps ξεκίνησαν και παίκτης κόπηκε από τον Κοντιζά!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4 βλέπουμε τα bootcamps με τους παίκτες που κατάφεραν να πάρουν στις μια ποδιά. Ο πανικός αλλά και τα ευτράπελα λίγο πριν μπουν στο σπίτι του show, δεν έλειψαν, αφού όλοι θέλουν την πολυπόθητη ποδιά για το επόμενο βήμα.

Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναζητούν 24 μάγειρες και μαγείρισσες για να μπουν στο σπίτι και να βρουν τον επόμενο Έλληνα Master Chef.

Οι παίκτες ένιωσαν πανικό στην αρχή του επεισοδίου, όταν άκουσαν τι έπρεπε να κάνουν, αφού πλέον οι κριτές είναι εκείνοι που επιλέγουν τι πιάτο θα φτιάξουν.

Ο πρώτος παίκτης μάλιστα διώχτηκε από τους κριτές, και συγκεκριμένα από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να περάσει στην επόμενη φάση και απάντησε: «Αυτό είναι μία δύσκολη ερώτηση, διότι έχω μία επιχείρηση, η οποία τρέχει και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου» και ο κριτής τον ρώτησε: «Ποια είναι η προτεραιότητα;»

Με τον παίκτη να λέει ότι είναι η επιχείρηση του. Εκείνη την στιγμή του είπε ενοχλημένος που είχε πάρει άδικα την ποδιά από κάποιον άλλο «Τότε τί ήρθες να κάνεις εδώ; Υπάρχουν άτομα, τα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό».

«Το καταλαβαίνω, αλλά στράβωσε κάτι την τελευταία στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για την πορεία» απάντησε ο Παναγιώτης με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να μην δοκιμάσει το πιάτο του και να του ζητήσει να αποχωρήσει!

Youweekly.gr

MasterChef 4 Highlights: Η δολοφονία που σόκαρε του κριτές και η παίκτρια που την ''έπεσε'' στον Πάνο Ιωαννιδη!

Όλα τα highlights έχουμε του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef και θα σας τα δείξουμε ένα προς ένα. Από όλα θα σας δείξουμε την παίκτρια που φλέρταρε τον Ιωαννίδη, το ξέσπασμα ενός άλλου για την αποτυχία στο πιάτου αλλά και την αποκάλυψη διαγωνιζόμενης πως δολοφόνησαν τον φίλο της.

Από όλα είχε και χθες, ο διαγωνισμός μαγειρικής που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef, ο οποίος εκτός από το βραβείο θα πάρει και τις 50.000 ευρώ.

Το MasterChef παίρνει «φωτιά» στην τηλεθέαση, ωστόσο το STAR φέρνει ακόμη ένα πρόγραμμα που θα χτυπήσει το καμπανάκι της AGB.

MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την πιο χαρούμενη παίκτρια που ήρθε για να διεκδικήσει δυναμικά τον Πάνο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Το αμόρε της»! Μπήκε μέσα στην κουζίνα και με τις ατάκες της έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Και τι δεν είπε η παίκτρια αυτή! Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως το αγόρι της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης! Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα και ξεκίνησε να πετάει τις ατάκες της στους κριτές!

Αφού μίλησε για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της από τον περσινό κύκλο, εξήγησε πως αποφάσισε να πάει στο MasterChef γιατί πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να χάσει 65 κιλά.

Δυστυχώς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ρίξτε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef!

MasterChef: Αυτός ο παίκτης ενθουσίασε τους κριτές! «Το καλύτερο πιάτο που έχουμε δοκιμάσει»

Αυτός ο παίκτης που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ενθουσίασε τους κριτές με το πιάτο που παρουσίασε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δε δίστασε να του πει ότι ήταν με διαφορά το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής!

Παρά το άγχος του, αυτός ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να βγάλει πιάτο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ο πρώτος που δοκίμασε.

Το άγχος του ήταν τόσο μεγάλο που προκειμένου να τον ηρεμήσει ο σεφ, του είπε το «ναι» πριν καν προλάβουν να δοκιμάσουν οι άλλοι δύο.

Στο μεταξύ είδατε την παίκτρια που πήγε στο χθεσινό επεισόδιο και ενθουσίασε τους κριτές με την ιστορία της;

 

Ροή ειδήσεων

Share