Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Master Chef 4: Ξέσπασε στον «αέρα» για το πιάτο του! «Τα έκανα μαντάρα»! (video)

Μας συγκίνησε!

4 Φεβρουαρίου 2020 23:50
Master Chef 4: Ξέσπασε στον «αέρα» για το πιάτο του! «Τα έκανα μαντάρα»! (video)

Αυτός ο παίκτης που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, δεν άντεξε και ξέσπασε on camera για το πιάτο του μιας και δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει! «Τα έκανα μαντάρα» παραδέχθηκε ο ίδιος, ενώ νωρίτερα ο παίκτης που γύρισε κέρδισε ξανά τους κριτές.

Όλα ξεκίνησαν στραβά, με τον Ηρακλή, μιας και δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα στην προετοιμασία κάτι που του στοίχισε, μιας και δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο.

Ενώ λοιπόν οι κριτές τον παρότρυναν να βάλει απλά το φαγητό στο πιάτο για να το δοκιμάσουν, εκείνος επέλεξε να στήσει, και έτσι δεν πρόλαβε να βάλει όλες τις παρασκευές στο πιάτο.

Έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση και ξέσπασε μιας και τα έβαλε με τον εαυτό του.

MasterChef 4: Ραγδαίες αλλαγές! Ποιες μέρες θα προβάλλεται;

Η πρώτη εβδομάδα του «MasterChef 4» στον αέρα του STAR έκανε πανικό και προκάλεσε ανακατατάξεις στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού τα υψηλά ποσοστά και την αγάπη του κόσμου σε αυτόν τον τέταρτο κύκλο πήραν μια απόφαση που θα συζητηθεί.

Αυτή η κίνηση σίγουρα προκαλεί προβληματισμό στα υπόλοιπα κανάλια και ειδικά για τις "Άγριες Μέλλισες"!

Το παιχνίδι μαγειρικής θα γίνει καθημερινό, από την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου. Ας θυμηθούμε μερικές από τις στιγμές που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

MaterChef 4: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής γιος της Γιώτας που..."λάδωσε" τους κριτές!

Η κυρία Γιώτα από το Βόλο πήγε για να κερδίσει το MasterChef, όπως δήλωσε και ξεκίνησε να ετοιμάζει τη δική της συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες. Μάλιστα δεν σταμάτησε να σταματάει να μιλάει για τον γιο της, τον ποδοσφιαριστή, ξεχνώντας το λάδι στους κολοκυθοκεφτέδες της!

Μια τελείως διαφορετική audition από αυτή του Βασίλη, που μας συγκίνησε. Διατηρεί δικό της τσιπουράδικο κι όπως μας ενημέρωσε ο γιος, προτείνοντας τον σαν μεταγραφή στον Πανιώνιο, μιας και μπροστά ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχτηκε πως έχει μπροστά του ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, παρά την διαφωνία που είχαν με το λάδι στο χαρτί των κολοκυθοκεφτέδων.

“Θα ήθελα να σου διδάξω συμπεριφορά στην κουζίνα”, της είπε στη συνέχεια, μιας και δε σταμάτησε να μιλάει, όσο μαγείρευε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έδωσε το πολυπόθητο ναι, και πέρασε στην επόμενη φάση!

Στόχος της είναι να κερδίσει το έπαθλο του παιχνιδιού και να το δώσει στον γιο της, για να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα!

Αυτός είναι ο γιος της:

MasterChef 4: Η Αντζελίνα Τζολί...από την Θεσσαλονίκη έκανε πάταγο με το πιο έξυπνο πιάτο!

Ξεκίνησαν οι auditions του MasterChef 4 στη Θεσσαλονίκη με τον κιαλύτερο τρόπο! Η 21χρονη Μαρία που από τα 18 της αποφάσισε να θυσιαστεί για την μαγειρική, αφήνοντας πίσω την οικογένεια της, εντυπωσίασε τους κριτές, και όχι μόνο με την ομορφιά της!

Δήλωσε ότι είχε μόνο την στήριξη του πατέρα της αρχικά και ότι είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος!

Με τον εξαίρετο χαρακτήρα της και το πείσμα της, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Αν και είχε μκροαπροσεξίες στο πιάτο της, αφού το ένα κρέας (με τα κόλυβα και την σάλτσα από ρόδι) ήταν λιγότερο καλά μαγειρεμένο από το άλλο, και ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε όχι, πέρασε στην επόμενη φάση!

Η ίδια είπε: " Έχω καταφέρει να κάνω πολλά πράγματα μόνη μου, γενικά είμαι μόνη! Θα κάνω το όχι του κύριου Κοντιζά ένα "να8ι" την επόμενη φορά!"

Δείτε την audition της!

MasterChef: Η σύζυγος της Δήμητρας είναι χωρισμένη με δύο παιδιά!

Τον γύρο της ελληνικής showbiz κάνει από την Δευτέρα το βράδυ η είδηση πως διαγωνιζόμενη του MasterChef είναι παντρεμένη με γυναίκα!

Όχι ότι είναι κάτι το μη αποδεκτό απλά στην χώρα μας σίγουρα κάνει εντύπωση! Η Δήμητρα λοιπόν πήγε να διαγωνιστεί στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, έχοντας στο πλευρό της την σύζυγό της, Άλκηστις! Ωστόσο η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, φέρνει στο φως μια αποκάλυψη! Ποια είναι αυτή;

Πως η Άλκηστις ήταν ξανά παντρεμένη πριν την Δήμητρα, με άντρα και είχε και δύο παιδιά. Η Δήμητρα με την Άλκηστις είχαν δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία όμως δεν έπαιξε ποτέ λόγω αντιδράσεων του πρώην άντρα της Άλκηστις.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share