Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: "Χαμός" στο πλατό! Η παίκτρια που ξάφνιασε τους κριτές πριν αρχίσει να μαγειρεύει!

Αδιανόητο!

3 Φεβρουαρίου 2020 22:05
MasterChef 4:

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς παίκτρια σηκώθηκε και τους πήρε όλους αγκαλιά! Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό, μιας και τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί!

Η ίδια όπως τόνισε τους λατρεύει και την έχουν βοηθήσει!

Ο λόγος για την Χριστιάννα, που σπουδάζει νομική και λατρεύει να μαγειρεύει όπως είπε!

Η παίκτρια τόνισε πως οι κριτές ήταν μεγάλη πηγή έμπνευσης, ενώ όπως δήλωσαν και οι κριτές είναι αρκετά καλή στην ομιλία της, καθώς δεν έβαζε γλώσσα μέσα της.

Όσο για την μαγειρική της, οι κριτές της έδωσαν δύο ναι και την περιμένουν στα επόμενα επεισόδια να τους αγκαλιάσει ξανά, αλλά και να τους εκπλήξει.

MasterChef 4: Η Αντζελίνα Τζολί...από την Θεσσαλονίκη έκανε πάταγο με το πιο έξυπνο πιάτο!

Ξεκίνησαν οι auditions του MasterChef 4 στη Θεσσαλονίκη με τον κιαλύτερο τρόπο! Η 21χρονη Μαρία που από τα 18 της αποφάσισε να θυσιαστεί για την μαγειρική, αφήνοντας πίσω την οικογένεια της, εντυπωσίασε τους κριτές, και όχι μόνο με την ομορφιά της!

Δήλωσε ότι είχε μόνο την στήριξη του πατέρα της αρχικά και ότι είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος!

Με τον εξαίρετο χαρακτήρα της και το πείσμα της, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Αν και είχε μκροαπροσεξίες στο πιάτο της, αφού το ένα κρέας (με τα κόλυβα και την σάλτσα από ρόδι) ήταν λιγότερο καλά μαγειρεμένο από το άλλο, και ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε όχι, πέρασε στην επόμενη φάση!

Η ίδια είπε: " Έχω καταφέρει να κάνω πολλά πράγματα μόνη μου, γενικά είμαι μόνη! Θα κάνω το όχι του κύριου Κοντιζά ένα "να8ι" την επόμενη φορά!"

Δείτε την audition της!

MasterChef: Η σύζυγος της Δήμητρας είναι χωρισμένη με δύο παιδιά!

Τον γύρο της ελληνικής showbiz κάνει από την Δευτέρα το βράδυ η είδηση πως διαγωνιζόμενη του MasterChef είναι παντρεμένη με γυναίκα!

Όχι ότι είναι κάτι το μη αποδεκτό απλά στην χώρα μας σίγουρα κάνει εντύπωση! Η Δήμητρα λοιπόν πήγε να διαγωνιστεί στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, έχοντας στο πλευρό της την σύζυγό της, Άλκηστις! Ωστόσο η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, φέρνει στο φως μια αποκάλυψη! Ποια είναι αυτή;

Πως η Άλκηστις ήταν ξανά παντρεμένη πριν την Δήμητρα, με άντρα και είχε και δύο παιδιά. Η Δήμητρα με την Άλκηστις είχαν δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία όμως δεν έπαιξε ποτέ λόγω αντιδράσεων του πρώην άντρα της Άλκηστις.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share