Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef Highlights: Συγκίνηση, ασταμάτητες ρίμες και ευτράπελα στο χθεσινό επεισόδιο! Ποιος ο παίκτης που ξεχώρισε;

Όλα όσα είδαμε!

30 Ιανουαρίου 2020 10:55
MasterChef Highlights: Συγκίνηση, ασταμάτητες ρίμες και ευτράπελα στο χθεσινό επεισόδιο! Ποιος ο παίκτης που ξεχώρισε;

Όλα όσα έγιναν εχθές στις auditions του MasterChef και σας έχουμε τα Highlights. Πάμε να δούμε κάποιες από τις στιγμές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον!

MasterChef: Η «τρομακτική» ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά τους έκανε όλους να... ιδρώσουν!

«Τρομακτική» ήταν η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά και έκανε όλους του διαγωνιζόμενους του MasterChef να... ιδρώσουν πριν μπουν να φτιάξουν τα πιάτα τους.

Οι οντισιόν στην Αθήνα τελείωσαν και στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τους Θεσσαλονικιούς να προσπαθούν να κερδίσουν την ποδιά.

Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους, μπροστά τους στάθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο ένας εκ των τριών κριτών και τους μίλησε.

Ο σεφ κατάφερε μάλιστα, με μια μόνο πρόταση να τους κάνει όλους να ιδρώσουν, αφού ήταν όπως είπαν «ψαρωτικός».

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος με το πρόβλημα στην όραση που τους συγκίνησε όλους - Η εξομολόγηση του Κουτσόπουλου!

Τους συγκίνησε όλους ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef με το πρόβλημα που έχει στην όραση του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα έκανε μια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος το ένα μάτι του έχασε μετά από τρικλοποδιά σε ηλικία 14 ετών και το άλλο σε ηλικία 24 στα ξαφνικά.

Μπήκε στην αίθουσα των κριτών με την βοήθεια φίλου του, ενώ με το φαί του «μαγνήτισε» και τους τρεις κριτές, ενώ και τους συγκίνησε.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την δική του εμπειρία. Όπως αποκάλυψε στο σχολείο είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν κοφάλαλη.

MasterChef: Παίκτρια έδωσε στους κριτές να φάνε... κόλλυβα! Έμειναν «κάγκελο» και οι τρεις!

Παίκτρια στο MasterChef έδωσε στους κριτές να φάνε... κόλλυβα και έμειναν «κάγκελο» και οι τρεις όταν τους το ανακοίνωσε.

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε την πρώτη οντισιόν στη Θεσσαλονίκη και η πρώτη παίκτρια που συνάντησες τους σεφ έκανε την έκπληξη.

«Θα μαγειρέψω μαύρο χοίρο με αλμυρά κόλλυβα και καραμελωμένα μήνα», τους είπε με τον Πάνο Ιωαννίδη να μην πιστεύει στα αφτιά του.

Μάλιστα, οι τρεις κριτές την τρόλαραν, Βέβαια, της βγήκε σε καλό αφού τελικά πήρε την ποδιά.

MasterChef: Η ατάκα παίκτη για την Σπυριδούλα - «Τους ανακάτευε λίγο όλους»!

Η ατάκα παίκτη του MasterChef για την Σπυριδούλα που συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο. «Τους ανακάτευε λίγο όλους», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ετοίμασε στους κριτές ένα διαφορετικό προφιτερόλ και διεκδίκησε την είσοδό του στην επόμενη φάση του διαγωνισμού παίρνοντας την ποδιά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην φιναλίστ του MasterChef 3, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε για τους περσινούς παίκτες.

«Γιάννη, ποιος ήταν ο αγαπημένος σου παίκτης από πέρυσι;», ρώτησε και εκείνος απάντησε «Κάποιοι προσπαθούν να με παρομοιάσουν με την Σπυριδούλα στο αρσενικό.Ήταν λίγο γκρινιάρα, τους ανακάτευε λίγο όλους».

Ποια ήταν η αντίδραση του;

MasterChef: Παίκτρια «τρέλανε» τον Ιωαννίδη - «Θα σου διδάξω συμπεριφορά»!

Παίκτρια «τρέλανε» τον Πάνο Ιωαννίδη στο MasterChef και τον νευρίασε. «Θα σου διδάξω συμπεριφορά στην κουζίνα», της είπε μεταξύ άλλων.

Η κυρία Γιώτα από τη Θεσσαλονίκη δεν παραδεχόταν ότι ο κολοκυθοκεφτές της είχε κρατήσει αρκετό λάδι όσο και αν την ρωτούσαν οι κριτές.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα να της κάνει κριτική ο Πάνος Ιωαννίδης και να της πει το «ναι», της διευκρίνισε πως εκτός από μαγειρική διδάσκει και συμπεριφορά στην κουζίνα, αφού τον έκανε έξαλλο.

MasterChef: Ο Κοντιζάς ξεκίνησε να... ραπάρει και δεν σταματούσε! Ακούστε τον!

Να... ραπάρει ξεκίνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και δεν σταματούσε. Είναι έπος όταν τον ακούσετε.

Αφορμή στάθηκε ένας παίκτης ο οποίο όπως είπε ασχολείται με την ραπ μουσική, ενώ η μαγειρική είναι χόμπι του.

Αφού ο ίδιος δεν πήρε την ποδιά αφού δεν άρεσε στους κριτές το πιάτο του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ράπαρε λίγο πριν φύγει και όπως φαίνεται, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να δείξει και εκείνος τις ικανότητες του.

Στο διάλειμμα, ξεκίνησε να ραπάρει και παρά τις ειδοποιήσεις πως ξεκινάνε πάλι γύρισμα, εκείνος δεν σταματούσε.

MasterChef: Το πιάτο που έφτιαξε κατέληξε σε... τραγωδία! Δεν χρειάστηκε να του πουν καν «όχι»!

Το πιάτο που έφτιαξε παίκτης στο MasterChef κατέληξε σε... τραγωδία. Δεν χρειάστηκε να του πουν καν «όχι» οι τρεις κριτές.

Ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος από τη Βέροια παρουσίασε στους κριτές σουφλέ σοκολάτας με φράουλες κάτι που μπέρδεψε τους σεφ.

Από την αρχή υπήρχε πρόβλημα με τις παρασκευές του και το πιάτο του ήταν μια τραγωδία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης βλέποντάς το.

«Δημήτρη, εσύ αυτό το πιάτο θα το πέρναγες στην επόμενη φάση; Θα του έδινες ποδιά;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο παίκτης απάντησε «όχι» και τελικά δεν πήρε την ποδιά.

Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share