Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η σύζυγος της Δήμητρας είναι χωρισμένη με δύο παιδιά!

Τρομερή αποκάλυψη!

29 Ιανουαρίου 2020 11:40
MasterChef: Η σύζυγος της Δήμητρας είναι χωρισμένη με δύο παιδιά!

Τον γύρο της ελληνικής showbiz κάνει από την Δευτέρα το βράδυ η είδηση πως διαγωνιζόμενη του MasterChef είναι παντρεμένη με γυναίκα!

Όχι ότι είναι κάτι το μη αποδεκτό απλά στην χώρα μας σίγουρα κάνει εντύπωση! Η Δήμητρα λοιπόν πήγε να διαγωνιστεί στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, έχοντας στο πλευρό της την σύζυγό της, Άλκηστις! Ωστόσο η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, φέρνει στο φως μια αποκάλυψη! Ποια είναι αυτή;

Πως η Άλκηστις ήταν ξανά παντρεμένη πριν την Δήμητρα, με άντρα και είχε και δύο παιδιά. Η Δήμητρα με την Άλκηστις είχαν δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία όμως δεν έπαιξε ποτέ λόγω αντιδράσεων του πρώην άντρα της Άλκηστις.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Master Chef Highlights: Η παίκτρια που συγκίνησε και εκείνος που οι κριτές "έγλειψαν" το πιάτο του!

Μπορεί να είναι μόλις το 2ο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής έχει καταφέρει όμως να μας κρατά καθηλωμένους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το Master Chef είναι μια εκπομπή που αγαπήσαμε και περιμέναμε εναγωνίως να ξεκινήσει και πάλι! Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε διάφορα ευτράπελα αλλά και πολύ καλά πιάτα. Τι είδαμε όμως στο χθεσινό επεισόδιο;

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έκανε έξαλλους τους κριτές! «Δε δείχνεις ωριμότητα»

Ο πρώτος κιόλας παίκτης που εμφανίστηκε στις οντισιόν του Master Chef, κατάφερε και έκανε έξαλλους τους τρεις κριτές με το στιλ του! «Δε δείχνεις ωριμότητα» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Ο πρώτος αυτός παίκτης μπήκε μέσα στην κουζίνα φορώντας ένας ζευγάρι παράξενα γυαλιά και ένα χαβανέζικο πουκάμισο.

Όπως εξήγησε στους κριτές, τα γυαλιά αυτά είναι το γούρι του και τα φοράει συνέχεια, ωστόσο αργότερα οι κριτές του ζήτησαν να τα βγάλει μιας και δεν αρμόζει αυτή η εμφάνιση μέσα σε μία κουζίνα.
Έτσι αφού τα έβγαλε, οι κριτές του έκαναν μία σκληρή κριτική, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του εξηγεί πως ο ίδιος δε θα τον έπαιρνε στη δουλειά ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς του έδωσε ένα "όχι". Ωστόσο ο παίκτης κατάφερε να πάρει τα δύο ναι που ήθελε μιας και το φαγητό του ήταν πολύ νόστιμο.

Master Chef: Ο παίκτης που μπήκε και "σάρωσε" τα «ναι» των κριτών! Του κράτησαν το πιάτο!

Αυτός ο παίκτης, στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, μπήκε μέσα στην κουζίνα και με αυτό που μαγείρεψε "σάρωσε" τα 3 «ναι» των κριτών! Τους άρεσε τόσο πολύ που στο τέλος του κράτησαν το πιάτο!

Ο Γιάννης έρχεται από τις Φιλιππίνες και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τους κριτές τόσο με την οργάνωση που είχε στον πάγκο του όσο και με το χαμόγελό του.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι στην Αθήνα εδώ και χρόνια, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η ιστορία του για τον αιφνίδιο χαμό του πατέρα του.

Έτσι, αφού μαγείρεψε έναν... φιλιππινέζικο μουσακά για τους κριτές, εκείνοι του είπαν αμέσως το ναι και αντάλλαξαν το πιάτο του με μία ποδιά!

Master Chef: Αδιανόητο! Πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και οι κριτές "τρελάθηκαν"!

Το αδιανόητο έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, μιας και ένας παίκτης πήγε στην οντισιόν με κονσέρβα και όπως ήταν φυσικό, "τρελάθηκαν" οι κριτές με την λογική του!

Οι οντισιόν του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής συνεχίζονται και μαζί τους και τα ευτράπελα!

Ένας από τους πλέον γνωστούς κανόνες του Master Chef, είναι πως οι παίκτες δεν θα έπρεπε να έχουν έτοιμα φαγητά μαζί τους. Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο φάνηκε να μην έχει καταλάβει τον κανόνα αυτό, παρόλο που βρέθηκε για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό.

Λίγο νωρίτερα στο μεταξύ, ένας διαγωνιζόμενος μπήκε και "σάρωσε" τα ναι των κριτών!

Έτσι ενώ εξηγούσε στους κριτές τι θα μαγειρέψει, τους ανέφερε πως έχει και κονσέρβα, και εκείνοι αμέσως του απάντησαν πως αν βάλει τα φασόλια στο πιάτο θα ακυρωθεί.

Στη συνέχεια δοκίμασαν το πιάτο του ωστόσο δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση, χωρίς καν να σχολιάσουν το πιάτο.


Master Chef: Την δέχθηκαν στο διαγωνισμό στη Γερμανία και την απέρριψαν στην Ελλάδα!

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε την παίκτρια, την οποία δέχθηκαν στον αντίστοιχο διαγωνισμό μαγειρικής στη Γερμανία και την απέρριψαν οι κριτές στην Ελλάδα!

Η παίκτρια, που ζει μόνιμα στην Γερμανία, επέλεξε να ετοιμάσει στους κριτές το ίδιο ακριβώς πιάτο που της είχε δώσει το εισιτήριο για το παιχνίδι στο Master Chef της Γερμανίας, και μάλιστα με 3 «ναι».

Ωστόσο μόλις μπήκε στην κουζίνα του ελληνικού Master Chef, αγχώθηκε πολύ και δεν κατάφερε να αποδώσει μπροστά στους κριτές με αποτέλεσμα να πάρει 3 όχι!

Master Chef: Το plus size model που έκανε τους κριτές άνω κάτω! Πέρασε στην επόμενη φάση;

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε το plus size model από την Κρήτη που μπήκε στην κουζίνα και έκανε τους κριτές άνω κάτω! Με το πιάτο της τα κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση!

Η Κρητικιά με τα ροζ μαλλιά αποφάσισε να δώσει μία άλλη χροιά στις οντισιόν του Master Chef, και έτσι μαγείρεψε ράμεν, μία κλασσική ιαπωνική λιχουδιά!

Όπως αποκάλυψε η ίδια πέρα από τη μαγειρική, ασχολείται και με το plus size μοντελίνγκ, ενώ σχολίασε πως όταν περπατάει στο δρόμο στην Κρήτη, αισθάνεται τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της και γι΄αυτό το λόγο αισθάνεται πιο άνετα με το να ζει στο εξωτερικό.

Το φαγητό της κατάφερε να "κερδίσει" τους κριτές, οι οποίοι της είπαν το «ναι», εκτός του Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ήταν πιο αυστηρός με την κριτική του.

Master Chef: Η αποκάλυψη έγινε! Ο Σωτήρης Κοντιζάς βαφτίζει τον γιο του!

Η αποκάλυψη για τον Σωτήρη Κοντιζά έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef και μάλιστα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ο αγαπημένος σεφ βαφτίζει τον γιο του!

Με αφορμή την εμφάνιση ενός παίκτη που δουλεύει σε ανθοπωλείο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Κοντιζά.

Συγκεκριμένα, ο κριτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του διαγωνιζόμενου, ενώ τον ρώτησε και πού βρίσκεται το ανθοπωλείο του!

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο ρωτά ο Σωτήρης Κοντιζάς, είναι γιατί θέλει να βαφτίσει τον γιο του!

Master Chef: Η παίκτρια που συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της! Τρομερή εξομολόγηση από τον Σωτήρη Κοντιζά!

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε την παίκτρια που συγκλόνισε και τους τρεις κριτές με την ιστορία της, ενώ έκανε και τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει on camera μία τρομερή εξομολόγηση σχετικά με τα πρώτα βήματά του στην μαγειρική!

Η τελευταία παίκτρια που είδαμε στις οντισιόν εξήγησε πως στα 14 της έφυγε από το σπίτι της και πήγε να σπουδάσει κομμωτική ενώ παράλληλα έκανε τρεις δουλειές.

Έχοντας πλέον μετακομίσει στην Γερμανία και με μία καλή δουλειά στην πλάτη της, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ασχοληθεί με την αγάπη της, την μαγειρική.

Με αφορμή τα λόγια της, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την δική του εμπειρία, εξηγώντας πως δεν έχει σπουδάσει μαγειρική και πως στην αρχή εργαζόταν σε μία τράπεζα. Στη συνέχεια αποφάσισε να παρατήσει αυτή τη δουλειά του προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share