Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «πρόδωσε» τον Σωτήρη Κοντιζά! Αποκάλυψη στο Master Chef!

Σοκ!

28 Ιανουαρίου 2020 23:41
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «πρόδωσε» τον Σωτήρη Κοντιζά! Αποκάλυψη στο Master Chef!

Η αποκάλυψη για τον Σωτήρη Κοντιζά έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef και μάλιστα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ενώ, προηγουμένως ένας άλλος παίκτης τους εκνεύρισε και τους δίχασε!

Ο αγαπημένος σεφ βαφτίζει τον γιο του!

Με αφορμή την εμφάνιση ενός παίκτη που δουλεύει σε ανθοπωλείο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Κοντιζά.

Συγκεκριμένα, ο κριτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του διαγωνιζόμενου, ενώ τον ρώτησε και πού βρίσκεται το ανθοπωλείο του!

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο ρωτά ο Σωτήρης Κοντιζάς, είναι γιατί θέλει να βαφτίσει τον γιο του!

Master Chef: Η παίκτρια που διαγωνίστηκε και είχε στο πλάι της την συζύγό της!

Στην πρεμιέρα του Master Chef, είδαμε την παίκτρια η οποία πήγε στο διαγωνισμό μαζί με την αγαπημένη της σύζυγο, και μίλησε εντελώς ακομπλεξάριστη στην κάμερα για την προσωπική της ζωή και το γάμο της!

Η Ντέμη ήταν η παίκτρια που έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό μιας και πήγε στη οντισιόν μαζί με τη σύζυγό της, Άλκηστη. Στο μεταξύ είδατε τι έγινε στο Twitter λίγο αφού ξεκίνησε η πρεμιέρα; Πανικός!

Μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια με την αγαπημένη της, κάτι που ναι μεν της έχει δημιουργήσει προβλήματα, ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένες μαζί.

Μάλιστα οι δύο κυρίες έχουν μαζί και ένα vegan εστιατόριο.

Master Chef 4: Υπεργκουρμεδιά το "βρώμικο" μαύρο σάντουιτς του τρέιλερ!

Το Masterchef 4 κάνει δυνατό comeback στους τηλεοπτικούς δέκτες και το τρέιλερ δίνει μια πρώτη γεύση ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε υψηλού επιπέδου γαστρονομία!

Στο τελευταίο τρέιλερ του ριάλιτι μαγειρικής οι διάσημοι σεφ και κριτές του παιχνιδιού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, επισκέπτονται μια καντίνα για να δοκιμάσουν ένα βρώμικο σάντουιτς, το οποίο και ετοιμάζουν πρώην παίκτες του Masterchef!

Το σάντουιτς με μοβ χταπόδι, ξετρέλανε τους κριτές και άφησε πολλά ερωτήματα πίω του. Πολλοί όμως, αναρωτήθηκαν εάν ήταν αποτέλεσμα κάποιας γκουρμέ συνταγής ή εάν δημιουργήθηκε μόνο για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ και δεν ήταν βρώσιμο.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μία από τις σεφ που δημιουργούν τα 4 σάντουιτς των κριτών του Masterchef 4
Την απάντηση σε αυτό έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο κριτής του Masterchef 4, που αποκάλυψε τόσο τον δημιουργό του όσο και την συνταγή για το «γκουρμέ βρώμικο», όπως το είπε. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα γυρίσματα του διαφημιστικού, αποκάλυψε: «Αυτό το έφτιαξε ο Θοδωρής (ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου). Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης με μαύρο ψωμί, με ένα μοβ χταπόδι, με φάβα μέσα, με κάτι μανιτάρι περίεργα. Έχει κάνει την υπεργκουρμεδιά σε βρώμικο, εντός εισαγωγικών, μπορούμε να πούμε».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο σεφ του σάντουιτς, Θοδωρής Παπανικολάου, που δήλωσε για τους παίκτες: «Θα τους βοηθάω όσο μπορώ για να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα και όποιος κρατήσει κάποια πράγματα που θα λέμε, θα είναι καλό για τον ίδιο». Όσο για το σάντουιτς, αποκάλυψε: «Το σάντουιτς αυτό η αλήθεια είναι ότι μου πήρε πολλές ημέρες για να το παρασκευάσω και έβαλα όλη την φαντασία μου, όση μπορούσα να διαθέσω, τελοσπάντων. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα αρέσει».

 

Ροή ειδήσεων

Share