Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Αυτή είναι η ηλικία των κριτών! Πάθαμε πλάκα με του Πάνου Ιωαννίδη!

Ποιος είναι ο μικρότερος;

27 Ιανουαρίου 2020 19:20
MasterChef: Αυτή είναι η ηλικία των κριτών! Πάθαμε πλάκα με του Πάνου Ιωαννίδη!

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο MasterChef 4 καιτο ενδαιφέρον μας είναι αρκετά αυξημένο, ενώ η αγωνία για το τι θα δούμε φέτος κορυφώνεται. Η περιέργεια μας έχει φάει για το ριάλιτι και τους νέους παίκτες, και δεν μένει μόνο εκεί. Πόσοι έχουν αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι οι αγαπημένοι μας κριτές;

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, ότι οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, είναι αγαπημενοί στον γυναικείο πληθυσμό. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος;

Αυτή είναι η ηλικία τους:

Σωτήρης Κοντιζάς: Ετών 37

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ετών 37

Πάνος Ιωαννίδης: Ετών 45

Master Chef 4: Υπεργκουρμεδιά το "βρώμικο" μαύρο σάντουιτς του τρέιλερ!

Το Masterchef 4 κάνει δυνατό comeback στους τηλεοπτικούς δέκτες και το τρέιλερ δίνει μια πρώτη γεύση ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε υψηλού επιπέδου γαστρονομία!

Στο τελευταίο τρέιλερ του ριάλιτι μαγειρικής οι διάσημοι σεφ και κριτές του παιχνιδιού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, επισκέπτονται μια καντίνα για να δοκιμάσουν ένα βρώμικο σάντουιτς, το οποίο και ετοιμάζουν πρώην παίκτες του Masterchef!

Το σάντουιτς με μοβ χταπόδι, ξετρέλανε τους κριτές και άφησε πολλά ερωτήματα πίω του. Πολλοί όμως, αναρωτήθηκαν εάν ήταν αποτέλεσμα κάποιας γκουρμέ συνταγής ή εάν δημιουργήθηκε μόνο για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ και δεν ήταν βρώσιμο.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μία από τις σεφ που δημιουργούν τα 4 σάντουιτς των κριτών του Masterchef 4
Την απάντηση σε αυτό έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο κριτής του Masterchef 4, που αποκάλυψε τόσο τον δημιουργό του όσο και την συνταγή για το «γκουρμέ βρώμικο», όπως το είπε. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα γυρίσματα του διαφημιστικού, αποκάλυψε: «Αυτό το έφτιαξε ο Θοδωρής (ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου). Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης με μαύρο ψωμί, με ένα μοβ χταπόδι, με φάβα μέσα, με κάτι μανιτάρι περίεργα. Έχει κάνει την υπεργκουρμεδιά σε βρώμικο, εντός εισαγωγικών, μπορούμε να πούμε».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο σεφ του σάντουιτς, Θοδωρής Παπανικολάου, που δήλωσε για τους παίκτες: «Θα τους βοηθάω όσο μπορώ για να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα και όποιος κρατήσει κάποια πράγματα που θα λέμε, θα είναι καλό για τον ίδιο». Όσο για το σάντουιτς, αποκάλυψε: «Το σάντουιτς αυτό η αλήθεια είναι ότι μου πήρε πολλές ημέρες για να το παρασκευάσω και έβαλα όλη την φαντασία μου, όση μπορούσα να διαθέσω, τελοσπάντων. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα αρέσει».

MasterChef 4: Τότε γίνεται η μεγάλη πρεμιέρα!

Master Chef 4: Στην τελική ευθεία είναι όλα στο Star για τον τέταρτο κύκλο του MasterChef, το ριάλιτι μαγειρικής που αποτελεί το δυνατό χαρτί για το κανάλι.

Το MasterChef επιστρέφει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, αφού ο ένας εκ των κριτών, ο Πάνος Ιωαννίδης, ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Σε συνέντευξη στο DoT, την εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο σεφ ανακοίνωσε ότι το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, είπε και την ώρα, στις 21.00 στο Star, ενώ πρόσθεσε ότι φέτος «Κρίνουμε λεπτομέρειες και έχουμε δυσκολέψει πολύ τις δοκιμασίες», προετοιμάζοντας για τα πολύ δύσκολα που θα βρουν μπροστά τους οι υποψήφιοι μάγειρες.

Αντίθετα, με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, οι κριτές θα είναι τρεις και όχι τέσσερις και ούτε θα υπάρχουν γκεστ σεφ. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς έχουν πάρει ήδη τη θέση τους πίσω από τις κουζίνες, ενώ στο παιχνίδι θα συμμετέχει και ο Γιάννης Αποστολάκης, όπως και πέρσι.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

 

Ροή ειδήσεων

Share