Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Οι σπόντες, τα αστεία και τα «βρώμικα»! (Video)

Δείτε το νέο trailer!

2 Ιανουαρίου 2020 14:40
MasterChef 4: Οι σπόντες, τα αστεία και τα «βρώμικα»! (Video)

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τo MasterChef 4. Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και πρωταγωνιστούν οι σπόντες, τα αστεία αλλά και τα «βρώμικα»!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον γνωστό σεφ να έχει αρνηθεί μία ανήθικη πρόταση, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και είναι έτοιμοι για ένα νέο μαγειρικό ταξίδι.

Αρχικά τους βλέπουμε να πηγαίνουν σε μία καντίνα και να ζητούν τρία σαντουιτσάκια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλει να είναι περιποιημένα και τότε ακούγεται ο ιδιοκτήτης της καντίνας να λέει: «Ωπ, δε σε είδα. Είναι κι αυτό ψηλό;» και τότε οι άλλοι δύο ξεσπούν σε γέλια.

Τα τρία σάντουιτς είναι έτοιμα και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφωνεί: «Που να δείτε και το τέταρτο».

Το trailer επιφυλάσσει και εκπλήξεις, αφού κάποια στιγμή βλέπουμε και κάποιους από τους παλιούς παίκτες όπως είναι οι: Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Ασημίνα Ουστάλι, Γωγώ Δελογιάννη, Μανώλης Σαρρής.

Πέθανε σεφ που έγινε γνωστός μέσα από το Masterchef!

Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου του σεφ Γκάρι Ρόουντς, που έγινε διάσημος μέσα από τη τηλεοπτική μαγειρική εκπομπή MasterChef, σε ηλικία 59 ετών!

Δείτε επίσης: Πέθανε η Γκοάρ Βαρτανιάν! Η γυναίκα που απέτρεψε τα σχέδια των ναζί!

Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε η οικογένειά του σήμερα. Ο 59χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και από το 2011 ζούσε στο Ντουμπάι μαζί με τη σύζυγό του, Τζένι.

"Η οικογένεια του είναι συντετριμμένη για τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου, πατέρα και αδελφού, Γκάρι Ρόουντς. Ο Γκάρι πέθανε χθες το απόγευμα, με την αγαπημένη του σύζυγο στο πλευρό του. Η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει τους πάντες για την υποστήριξη και να ζητήσει να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή της οικογένειας αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Σοκ: Πέθανε πρώην παίκτρια του X-Factor! (photo-video)

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών η Άριελ Μπάρντετ, που είχε δώσει μία από τις οντισιόν που... έμειναν αξέχαστες στο βρετανικό X Factor.

Πέθανε ο 18χρονος Ντίλαν Κρους!

Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, εμφανίστηκε στο σόου του 2008 και οι φίλοι της ανακοίνωσαν ότι πέθανε πρόσφατα αλλά η αιτία θανάτου της παραμένει άγνωστη.

Η Άριελ τσακώθηκε με τους κριτές του σόου και έκτοτε άλλαξε το όνομά της σε Αραμπέλα Σταρτσάιλντ.

Θρήνος στην Αργολίδα: Ένας νεκρός από τροχαίο (Photos + Video)

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανάρτηση ενός φίλου της, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι η Έιμι Μπάρντετ ή αλλιώς Αραμπέλα Σταρτσάιλντ πέθανε νωρίτερα αυτόν τον μήνα»

 

Ροή ειδήσεων

Share