Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Ζαχίρ απο το MasterChef βρίσκεται στη Λέσβο και μαγειρεύει για τους μετανάστες!

Ο παίκτης του Master Chef 3 από το Αφγανιστάν!

7 Ιουνίου 2019 18:36
Ο Ζαχίρ απο το MasterChef βρίσκεται στη Λέσβο και μαγειρεύει για τους μετανάστες!

Ο παίκτης του Master Chef 3 από το Αφγανιστάν βρίσκεται εθελοντικά στη Λέσβο για την κοινωνική κουζίνα "Home for All" .
Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, βρίσκεται στη Λέσβο για να εκπληρώσει μια μεγάλη του επιθυμία. «Θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο, όπου μια μέρα την εβδομάδα θα φιλοξενώ άστεγους, να έρχονται και να τρώνε. Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει…», είχε εκμυστηρευτεί στον σεφ και μέντορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Έμμεσα μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι το κάνει πράξη, αυτές τις ημέρες στη Λέσβο.

Ο 29χρονος από το Αφγανιστάν, που ζει στην Ελλάδα εδώ και 13 χρόνια, αποφάσισε μετά την ολοκλήρωση του τηλεοπτικού διαγωνισμού να πάει στη Λέσβο για να μαγειρέψει εθελοντικά σε πρόσφυγες και μετανάστες στην κοινωνική κουζίνα «Home for All», κάνοντας παράλληλα και μαθήματα μαγειρικής -που γίνονται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στο Ντίπι, για όσο διάστημα βρίσκεται στο νησί. Φαγητό, που μοιράζεται εν συνεχεία στο ΚΥΤ της Μόριας με τα βαν της κοινωνικής κουζίνας. Μάλιστα, τόσο χθες όσο και σήμερα επισκέφθηκε όλες τις πτέρυγες και συνάντησε ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Ζαχίρ εξηγεί: «Ήθελα πολύ να έρθω στο νησί. Χαίρομαι πραγματικά που είμαι εδώ και έχω τη δυνατότητα να μαγειρέψω μαζί με φίλους για αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα περνάνε δύσκολα. Δεν είναι ευχάριστες οι συνθήκες που ζουν».

Σοκάρουν τα μηνύματα που δέχεται ο "Κρατς" του MasterChef!

Τι κι αν τελείωσε το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής MasterChef οι παίκτες συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή! Αυτήν την φορά ο αγαπημένος παίκτης Χρήστος ή αλλιώς "Κρατς" αποκαλύπτει τα σοκαριστικά μηνύματα που δέχεται!

Ο Χρήστος Μπάρκας, γνωστός σε όλους μας ως «Κρατς», που γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο ΜasterChef, μας έδειξε και μας αποκάλυψε μηνύματα που λαμβάνει στα social media του και μας σοκαρε!

Επιπλέον σε συνέντευξή του μίλησε για τον έρωτα και το φλερτ!

Ντρέπεσαι όταν σε φλερτάρουν;

«Ναι, δεν νιώθω τόσο άνετα. Μπορεί να έχεις κρατήματα ακόμα και μπροστά σε ένα ωραίο συναίσθημα, όπως το φλερτ. Απλά, εγώ δεν είμαι τόσο εκδηλωτικός στις προσωπικές μου σχέσεις. Άσε που είμαι Ζυγός, άρα και αναποφάσιστος (γελάει).»

Ερωτεύεσαι εύκολα;

«Όταν βρω κάτι που να αξίζει, έναν άνθρωπο σπάνιο, με ευαίσθητη ψυχή, λεπτά αισθήματα που θα είναι εκεί για εμένα κι εγώ εκεί για εκείνον, τότε θα κάνω το βήμα. Ξέρεις, είναι αυτό που λες «βρήκα το ιδανικό». Προς το παρόν, πάντως, δεν το έχω βρει. Δεν έχω ερωτευτεί δυνατά, μέχρι τώρα. Έχω νιώσει πολύ όμορφα πράγματα, έχω κάνει σχέσεις, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν έχω ζήσει κάτι τρομερά έντονο.», λέει στο Down Town Κύπρου.

Όσον αφορά τα μηνύματα...Του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου;

Ο Χρήστος είπε συγκεκριμένα: «Λαμβάνω μηνύματα κάθε είδους. Δεν θα τα χαρακτήριζα «ακραία», αλλά διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Προσπαθώ, πάντως, να είμαι ευγενής με όλους» και συμπλήρωσε, «Δεν είμαι άνθρωπος που χάνει το μέτρο. Από ό,τι έχετε καταλάβει, όσοι με είδατε στο παιχνίδι, θα διαπιστώσατε πως είμαι αρκετά ντροπαλός άνθρωπος – το επεσήμανες κι εσύ, άλλωστε»

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share