Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκάρουν τα μηνύματα που δέχεται ο "Κρατς" του MasterChef!

Τι αποκάλυψε ο αγαπημένος παίκτης;

4 Ιουνίου 2019 12:55
Σοκάρουν τα μηνύματα που δέχεται ο

Τι κι αν τελείωσε το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής MasterChef οι παίκτες συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή! Αυτήν την φορά ο αγαπημένος παίκτης Χρήστος ή αλλιώς "Κρατς" αποκαλύπτει τα σοκαριστικά μηνύματα που δέχεται!

Ο Χρήστος Μπάρκας, γνωστός σε όλους μας ως «Κρατς», που γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο ΜasterChef, μας έδειξε και μας αποκάλυψε μηνύματα που λαμβάνει στα social media του και μας σοκαρε!

Επιπλέον σε συνέντευξή του μίλησε για τον έρωτα και το φλερτ!

Ντρέπεσαι όταν σε φλερτάρουν;

«Ναι, δεν νιώθω τόσο άνετα. Μπορεί να έχεις κρατήματα ακόμα και μπροστά σε ένα ωραίο συναίσθημα, όπως το φλερτ. Απλά, εγώ δεν είμαι τόσο εκδηλωτικός στις προσωπικές μου σχέσεις. Άσε που είμαι Ζυγός, άρα και αναποφάσιστος (γελάει).»

Ερωτεύεσαι εύκολα;

«Όταν βρω κάτι που να αξίζει, έναν άνθρωπο σπάνιο, με ευαίσθητη ψυχή, λεπτά αισθήματα που θα είναι εκεί για εμένα κι εγώ εκεί για εκείνον, τότε θα κάνω το βήμα. Ξέρεις, είναι αυτό που λες «βρήκα το ιδανικό». Προς το παρόν, πάντως, δεν το έχω βρει. Δεν έχω ερωτευτεί δυνατά, μέχρι τώρα. Έχω νιώσει πολύ όμορφα πράγματα, έχω κάνει σχέσεις, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν έχω ζήσει κάτι τρομερά έντονο.», λέει στο Down Town Κύπρου.

Όσον αφορά τα μηνύματα...Του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου;

Ο Χρήστος είπε συγκεκριμένα: «Λαμβάνω μηνύματα κάθε είδους. Δεν θα τα χαρακτήριζα «ακραία», αλλά διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Προσπαθώ, πάντως, να είμαι ευγενής με όλους» και συμπλήρωσε, «Δεν είμαι άνθρωπος που χάνει το μέτρο. Από ό,τι έχετε καταλάβει, όσοι με είδατε στο παιχνίδι, θα διαπιστώσατε πως είμαι αρκετά ντροπαλός άνθρωπος – το επεσήμανες κι εσύ, άλλωστε»

Πηγή: youweekly.gr

Τελικά η Σπυριδούλα του MasterChef θα παντρευτεί ναι ή όχι;

Τι θα γίνει τελικά με τον γάμο της Σπυριδούλα από το MasterChef; Θα παντρευτεί ναι ή όχι;

Η φιναλίστ του Master Chef, Σπυριδούλα, απάντησε για τα όσα λέγονται σχετικά με τον χωρισμό της!

Ο γάμος θα γίνει ή όχι;

Η Σπυριδούλα φέρεται να είχε έρθει σε ρήξη με τον σύντροφό της και να χωρίζει, ωστόσο με δηλώσεις της στο TV Έθνος έδωσε άλλη τροπή.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή της

Πώς σχολιάζετε τα δημοσιεύματα ότι έχει υπάρχει ρήξη στη σχέση με τον σύντροφό σας;

Δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό.

Ο γάμος που προαναγγείλατε πότε θα γίνει τελικά;

Ο γάμος μεταφέρεται, δεν προλαβαίνουμε. Θα τον πάμε λίγο πιο πίσω. Τώρα προέχουν τα επαγγελματικά μας.

Η οικογένεια σας ενδιαφέρει;

Θέλω να πετύχω, να κάνω μία βάση σωστή και από κει και πέρα να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Όλη η Ελλάδα θα περιμένει ένα Σπυριδουλάκι να βγει απ’ όλο αυτό.

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας ύστερα από 10 χρόνια;

Να έχω ένα εστιατόριο με μια υπέροχη ομάδα, να έχουμε πετύχει και να έχουμε νόστιμο φαγητό. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω τηλεόραση, να κάνω μια μαγειρική εκπομπή, ή μια εκπομπή με μαγειρική και ταξίδια. Φυσικά θα ήθελα να έχω μια οικογένεια.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share