Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τελικά η Σπυριδούλα του MasterChef θα παντρευτεί ναι ή όχι;

Τι απαντάει σε δημοσιεύματα;

3 Ιουνίου 2019 21:49
Τελικά η Σπυριδούλα του MasterChef θα παντρευτεί ναι ή όχι;

Τι θα γίνει τελικά με τον γάμο της Σπυριδούλα από το MasterChef; Θα παντρευτεί ναι ή όχι;

Η φιναλίστ του Master Chef, Σπυριδούλα, απάντησε για τα όσα λέγονται σχετικά με τον χωρισμό της!

Ο γάμος θα γίνει ή όχι;

Η Σπυριδούλα φέρεται να είχε έρθει σε ρήξη με τον σύντροφό της και να χωρίζει, ωστόσο με δηλώσεις της στο TV Έθνος έδωσε άλλη τροπή.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή της

Πώς σχολιάζετε τα δημοσιεύματα ότι έχει υπάρχει ρήξη στη σχέση με τον σύντροφό σας;

Δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό.

Ο γάμος που προαναγγείλατε πότε θα γίνει τελικά;

Ο γάμος μεταφέρεται, δεν προλαβαίνουμε. Θα τον πάμε λίγο πιο πίσω. Τώρα προέχουν τα επαγγελματικά μας.

Η οικογένεια σας ενδιαφέρει;

Θέλω να πετύχω, να κάνω μία βάση σωστή και από κει και πέρα να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Όλη η Ελλάδα θα περιμένει ένα Σπυριδουλάκι να βγει απ’ όλο αυτό.

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας ύστερα από 10 χρόνια;

Να έχω ένα εστιατόριο με μια υπέροχη ομάδα, να έχουμε πετύχει και να έχουμε νόστιμο φαγητό. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω τηλεόραση, να κάνω μια μαγειρική εκπομπή, ή μια εκπομπή με μαγειρική και ταξίδια. Φυσικά θα ήθελα να έχω μια οικογένεια.

Πόσα θα πάρουν οι κριτές του Master Chef για την επόμενη σεζόν;

Τρίβουν τα χέρια τους οι ιθύνοντες του Star, καθώς η σεζόν κλείνει με ποσοστά τηλεθέασης μέσου όρου τόσο υψηλά που πλέον οι αντίπαλοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τη δυναμική του.

Το πρόγραμμα που κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση δεν ήταν άλλο από το MasterChef, το οποίο για ακόμα έναν κύκλο κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Κερδισμένο, βέβαια, δεν βγήκε μόνο το κανάλι μα και οι τρεις κριτές που φέτος έλαβαν την υψηλότερη αμοιβή που είχαν ποτέ από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ποσό που βγήκε στη δημοσιότητα πως κερδίζουν για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ανέρχεται στα 1.500 ευρώ έκαστος, με τα εβδομαδιαία κέρδη δηλαδή να αγγίζουν τα 7.500 ευρώ.

Σας φαίνονται πολλά; Κι όμως, όπως όλα δείχνουν θα ανέβει κι άλλο! Αυτό τουλάχιστον είναι στα σχέδια των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποία σκοπεύουν να ανεβάσουν το budget τους στον ερχόμενο κύκλο. Κάτι για το οποίο είχαν γίνει συζητήσει και την προηγούμενη σεζόν, χωρίς αποτέλεσμα.

Πληροφορίες εκ των έσω θέλουν το ποσό να αυξάνεται σημαντικά, με τους τρεις τους να υπάρχει πιθανότητα να κερδίζουν έως και 2.000 ευρώ το επεισόδιο. Καθόλου άσχημα, καθώς μιλάμε για αύξηση ύψους 10.000 ευρώ τον μήνα.

Το μόνο που μένει είναι να κλείσει και το νέο deal…

Η αμοιβή των παικτών, πάντως, δεν αναμένεται να αυξηθεί. Και οι νέοι φιναλίστ θα αμείβονται με το βασικό ημερομίσθιο, δηλαδή περίπου με 20 ευρώ για κάθε ημέρα παραμονής τους στο παιχνίδι.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share