Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η Σπυριδούλα και το "καυτό" της τατουάζ!

Δεν το περιμέναμε!

27 Μαΐου 2019 14:11
MasterChef: Η Σπυριδούλα και το

Πραγματικά δεν περιμέναμε από την Σπυριδούλα ότι σε εκείνο το σημείο τατουάζ! Η παίκτρια του MasterChef αποδεικνύεται πολύ "καυτή" με αυτό το τατουάζ!

Ένα καυτό τατουάζ... χαμηλά, έχει η Σπυριδούλα από το Master Chef!

Η αποκάλυψη μάλιστα, έγινε καθώς η ίδια απαντούσε στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του Twitter!

Η Σπυριδούλα μεταξύ άλλων μας έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της και αποκάλυψε τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή.

«Βρήκα τι δεν ξέρετε για μένα. Θα σας δείξω τι ήθελα να γίνω από μικρή. Ήθελα να γίνω γοργόνα. Μόλις μου εξήγησαν οι γονείς μου πως δεν μπορώ να γίνω γοργόνα, την έκανα τατουάζ. Στην πιο αλήτικη μορφή. Όπως είμαι και εγώ λίγο αλητάκι.», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef: Ο «Κρατς» είναι το πιο viral σκίτσο!

Τι κι αν τελείωσε το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής MasterChef οι παίκτες του συνεχίζουν να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο «Κρατς» από το Master Chef, ή αλλιώς Χρήστος Μπάρκας έγινε comic και το σκίτσο του είναι viral!

Το απόγευμα της Κυριακής, ο αγαπημένος παίκτης του «MasterChef» αποκάλυψε στους followers του πώς έγινε… comic και έσπασε τα κοντέρ του διαδικτύου!

Συγκεκριμένα, ένας από τους θαυμαστές, δημιούργησε ένα σκίτσο του, στο οποίο απεικονίζεται ως Superman του «MasterChef».

Πρόκειται για μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή του visual artist Πάνου Ιατρίδη, τον οποίο και ο γοητευτικός Χρήστος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια. Δείτε το σκίτσο:

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share