Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Το μήνυμα της Σπυριδούλας σε όσους την αντιπάθησαν!

Ήρθε η ανάρτηση μετά τον τελικό!

23 Μαΐου 2019 19:45
MasterChef: Το μήνυμα της Σπυριδούλας σε όσους την αντιπάθησαν!

Ήρθε η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του MasterChef από την Σπυριδούλα! Το μήνυμα της απευθυνόταν κυρίως σε όλους εκείνους που την αντιπάθησαν!

Η Σπυριδούλα μετά το τέλος του Master Chef έστειλε το πρώτο της μήνυμα, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους την αντιπάθησαν!

Τι έγραψε στο instagram η φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής του Star;

Συγκεκριμένα η Σπυριδούλα είπε σε όλους ευχαριστώ, ενώ το μακροσκελές μήνυμά της, έγραψε: «Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του.. ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλαμματα νεύρα και πολλά άλλα....είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.. ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα.... @xristos_bark @asimina_ustalli @ioannaloka @panostogias @tasos_kiriklakis @zahiryawary @stamatiskovaios_masterchef @padelis_vouros @maria_tsaprani_ @renteshgianna @koninax @kotsonis_charalambos @david_jimerson @alextsioukaris @eva aban @elizabeth @orfanos_g @thanos__sp και φυσικά τον υπέροχο Νέο Έλληνα Μάστερ Σεφ @man_sarr .. Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε...άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό... Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλαρας μας... Ο Παριανός μαραθωνιοδρομος από το Άμστερνταμ.....ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό.... @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .. Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ.... Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ ... Είστε υπέροχοι.... Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.... Και τέλος και πολύ σημαντικο γιατί με έπιασε πάλι η πολύλογια μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε..... Ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν η με συμπάθησαν τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω....καλή καρδιά... Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει...».

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef: Ποια είναι τα άτομα που πρόσβαλαν τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι;

Ποια είναι τα άτομα που πρόσβαλαν τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι του MasterChef;

Ο Ζαχίρ αποκάλυψε πώς δύο άτομα στο Master Chef τον πρόσβαλαν και τον έκαναν να νιώσει πολύ άσχημα!

Οι τρομερές αποκαλύψεις για τη ζωή του!

Μέρος από τη συνέντευξη του Ζαχίρ στο People: «Ο πατέρας μου και η αδερφή μου σκοτώθηκαν το 2009 στον πόλεμο. Η μητέρα μου ζει στο Αφγανιστάν με τον αδελφό μου, στο χωριό που γεννήθηκα. Η μητέρα μου είναι αρκετά ταλαιπωρημένη. Έχω είκοσι χρόνια να τη δω. Ένα ταξίδι, όμως, στο Αφγανιστάν μπορεί να μου κοστίσει τη ζωή, αφού ο πόλεμος συνεχίζεται. Αν πεθάνει και δεν τη δω, θα έχω μια ζωή τύψεις, όπως έχω για τον πατέρα μου και την αδερφή μου. Η μητέρα μου ανυπομονεί να με αγκαλιάσει.

Όποτε μιλάμε, μου λέει «Το όνειρο μου είναι να σε δω. Δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Όταν πήγα στην οντισιόν, δεν ήθελα να πω την ιστορία της ζωής μου. Δεν ήθελα να τη μοιραστώ, για να μη γυρίσει κάποιος να πει πως πήραν το Ζαχιρ στο παιχνίδι επειδή τον λυπήθηκαν και όχι επειδή είναι καλός μάγειρας. Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη και δυστυχισμένο άνθρωπο. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσης μου στη μαγειρική. Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Μάλιστα, τόσο στο Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef. Υπήρξαν κάποιες φορές που δύο συγκεκριμένα άτομα με πρόσβαλαν και αισθάνθηκα πολύ άσχημα.»

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share