Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ποια είναι τα άτομα που πρόσβαλαν τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι;

Ξέσπασε ο αγαπημένος παίκτης!

23 Μαΐου 2019 16:49
MasterChef: Ποια είναι τα άτομα που πρόσβαλαν τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι;

Ποια είναι τα άτομα που πρόσβαλαν τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι του MasterChef;

Ο Ζαχίρ αποκάλυψε πώς δύο άτομα στο Master Chef τον πρόσβαλαν και τον έκαναν να νιώσει πολύ άσχημα!

Οι τρομερές αποκαλύψεις για τη ζωή του!

Μέρος από τη συνέντευξη του Ζαχίρ στο People: «Ο πατέρας μου και η αδερφή μου σκοτώθηκαν το 2009 στον πόλεμο. Η μητέρα μου ζει στο Αφγανιστάν με τον αδελφό μου, στο χωριό που γεννήθηκα. Η μητέρα μου είναι αρκετά ταλαιπωρημένη. Έχω είκοσι χρόνια να τη δω. Ένα ταξίδι, όμως, στο Αφγανιστάν μπορεί να μου κοστίσει τη ζωή, αφού ο πόλεμος συνεχίζεται. Αν πεθάνει και δεν τη δω, θα έχω μια ζωή τύψεις, όπως έχω για τον πατέρα μου και την αδερφή μου. Η μητέρα μου ανυπομονεί να με αγκαλιάσει.

Όποτε μιλάμε, μου λέει «Το όνειρο μου είναι να σε δω. Δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Όταν πήγα στην οντισιόν, δεν ήθελα να πω την ιστορία της ζωής μου. Δεν ήθελα να τη μοιραστώ, για να μη γυρίσει κάποιος να πει πως πήραν το Ζαχιρ στο παιχνίδι επειδή τον λυπήθηκαν και όχι επειδή είναι καλός μάγειρας. Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη και δυστυχισμένο άνθρωπο. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσης μου στη μαγειρική. Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Μάλιστα, τόσο στο Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef. Υπήρξαν κάποιες φορές που δύο συγκεκριμένα άτομα με πρόσβαλαν και αισθάνθηκα πολύ άσχημα.»

Πηγή: youweekly.gr

Βόμβα: Αναβλήθηκε ο γάμος της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη!

Αναβλήθηκε ο γάμος της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και την αποκάλυψη έκανε λίγο μετά τον τελικό του MasterChef στις κάμερες.

Η παίκτρια η οποία βγήκε δεύτερη στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο. Ωστόσο, αποκάλυψε πως αναβάλλεται.

«Και εγώ περιμένω τον γάμο μου, δεν θα γίνει τον Ιούνιο γιατί δεν προλαβαίνω…», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share