Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

MasterChef: Η αστοχία της Σπυριδούλας πόσο θα της "στοιχίσει"; (Video)

Δείτε εδώ!

22 Μαΐου 2019 23:50
MasterChef: Η αστοχία της Σπυριδούλας πόσο θα της

Ο αποψινός τελικός του MasterChef έκρυβε εκπλήξεις για τους παίκτες και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να κλείσει η δοκιμασία χωρίς ένα γλυκό!

Οι παίκτες και μόνο στην όψη του γλυκού που ους παρουσιάσαν οι κριτές τρομοκρατήθηκαν αλλά προσπάθησαν να τα φέρουν όλα εις πέρας!

Η Σπυριδούλα όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με αυτήν την δοκιμασία και ειδικότερα με τις φυσητές μπάλες από ζάχαρη!

Πόσο όμως αυτή η αστοχία θα της κοστίσει την πρωτιά;

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η τελευταία δοκιμασία που τρομοκράτησε τους παίκτες!

MasterChef

Η τελευταία δοκιμασία τρομοκράτησε τους παίκτες του αγαπημένου παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef αφού στην αρχή δεν ήξεραν καν τι είναι αυτό που έβλεπαν μπροστά τους! Ένα ιδιαίτερο γλυκό..μια ιδιαίτερη δοκιμασία!

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα είναι έτοιμοι να δώσουν την πιο σημαντική μαγειρική μάχη του MasterChef, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη, γλυκιά νίκη!

Οι δυο φιναλίστ βάζουν τα δυνατά τους σε μια επίπονη αναμέτρηση.

Τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμασιών του τελικού για τους δύο διαγωνιζόμενους. Οι κριτές υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα και τους ανακοινώνουν κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τις βαθμολογίες τους.

Τα απαιτητικά πιάτα, του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου, που καλούνται οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς… Μπροστά μας έχουμε μια καμπάνα και την τελευταία αντιγραφή για το φετινό MasterChef. Η τελευταία δοκιμασία του τελικού βρίσκεται κάτω από αυτή τη μεγάλη καμπάνα», είπε αρχικά στον Μανώλη και τη Σπυριδούλα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Έτσι η τελευταία τους δοκιμασία θα είναι η αντιγραφή ενός γλυκού, που έφτιαξε ο σεφ Φίλιππος Χρονόπουλος.

Όταν ο γνωστός σεφ άνοιξε την καμπάνα οι δυο διαγωνιζόμενοι αναφώνησαν «Οοοο» και καλέστηκαν από τον Φίλιππο Χρονόπουλο να πλησιάσουν για δουν προσεκτικά το γλυκό.

«Ουσιαστικά αυτή η μπάλα είναι σαν φυσητό γυαλί» τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Είναι κούπα από ζάχαρη» είπε η Σπυριδούλα με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της…

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share