Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

MasterChef: Η τελευταία δοκιμασία που τρομοκράτησε τους παίκτες! (Video)

Ποια είναι;

22 Μαΐου 2019 22:53
MasterChef: Η τελευταία δοκιμασία που τρομοκράτησε τους παίκτες! (Video)

Η τελευταία δοκιμασία τρομοκράτησε τους παίκτες του αγαπημένου παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef αφού στην αρχή δεν ήξεραν καν τι είναι αυτό που έβλεπαν μπροστά τους! Ένα ιδιαίτερο γλυκό..μια ιδιαίτερη δοκιμασία!

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα είναι έτοιμοι να δώσουν την πιο σημαντική μαγειρική μάχη του MasterChef, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη, γλυκιά νίκη!

Οι δυο φιναλίστ βάζουν τα δυνατά τους σε μια επίπονη αναμέτρηση.

undefined

Τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμασιών του τελικού για τους δύο διαγωνιζόμενους. Οι κριτές υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα και τους ανακοινώνουν κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τις βαθμολογίες τους.

Τα απαιτητικά πιάτα, του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου, που καλούνται οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς… Μπροστά μας έχουμε μια καμπάνα και την τελευταία αντιγραφή για το φετινό MasterChef. Η τελευταία δοκιμασία του τελικού βρίσκεται κάτω από αυτή τη μεγάλη καμπάνα», είπε αρχικά στον Μανώλη και τη Σπυριδούλα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Έτσι η τελευταία τους δοκιμασία θα είναι η αντιγραφή ενός γλυκού, που έφτιαξε ο σεφ Φίλιππος Χρονόπουλος.

Όταν ο γνωστός σεφ άνοιξε την καμπάνα οι δυο διαγωνιζόμενοι αναφώνησαν «Οοοο» και καλέστηκαν από τον Φίλιππο Χρονόπουλο να πλησιάσουν για δουν προσεκτικά το γλυκό.

«Ουσιαστικά αυτή η μπάλα είναι σαν φυσητό γυαλί» τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Είναι κούπα από ζάχαρη» είπε η Σπυριδούλα με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της…

MasterChef: Αυτό είναι το 1ο πιάτο του τελικού που θα κρίνει πολλά! (Video)

MasterChef

Αυτό είναι το 1ο πιάτο του τελικού του MasterChef που θα κρίνει πολλά! Πώς θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση και στις απαιτήσεις των σεφ;

Μπακαλιάρος κονφί μέσα σε ελαιόλαδο, πατάτα με ελιά και μια σάλτσα με ζωμό καρότου, τζίντζερ και lime ήταν το πρώτο πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι δυο φιναλίστ στον τελικό του MasterChef!

Τα απαιτητικά πιάτα, του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου, που καλούνται o Μανώλης και η Σπυριδούλα να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει.

Επειδή όμως ως τώρα το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, ακόμα και σε αυτή την τελική διαδικασία, μια ανατροπή έρχεται να παρατείνει την αγωνία και των δύο διαγωνιζόμενων. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, είναι τα κύρια ζητούμενα.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share