Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! (Video)

Ο Πάνος ξεχώρισε για μια ακόμη φορά!

22 Μαΐου 2019 21:25
MasterChef: Το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! (Video)

Απόψε ο τελικός του MasterChef ξεκίνησε με ιδιαίτερα δώρα και ανάλαφρη διάθεση! Ποιο ήταν όμως το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Με κοστούμια εμφανίστηκαν οι κριτές στον μεγάλο τελικό του MasterChef!

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα, οι οποίοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό.

Στον εξώστη ήταν οι υπόλοιποι παίκτες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους καλωσόρισε όλους και μάλιστα με χιούμορ είπε ότι όλοι οι κριτές έβαλαν τα καλά τους, όμως εκείνος συνδύασε το κοστούμι με τις κάλτσες που του έκανε δώρο ο Πάνος!

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε, χαριτολογώντας, στον Πάνο: «Εμάς τίποτα;»

MasterChef: Η απίστευτη μπηχτή του Σελίμ για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής!

Ο τελικός του αγαπημένου παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef πλησιάζει και ανυπομονούμε όλοι να μάθουμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής! Ο Σελίμ ήταν ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει από το προηγούμενο παιχνίδι του MasterChef και αυτή την φορά προκαλεί με την μπηχτή του για τον τελικό!

Ο Σελίμ είχε συνεργαστεί με τον φιναλίστ του MasterChef Μανώλη Σαρρή ο οποίος κέρδισε το Silver Award. Τώρα θέλει να τον δει και νικητή του MasterChef, όπως γράφει αναρτώντας φωτογραφίες από τη συνεργασία τους.

Μάλιστα στην ανάρτηση του ο Σελίμ αφήνει και μια μπηχτή προς άγνωστους παραλήπτες: «Αφού φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς… αναμένουμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

«Ένα ακόμη @masterchefgr ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ…εύχομαι στον Μανώλη κάθε βήμα του να είναι και επιτυχία!!!Ως νικητής του silver award τώρα σε θέλω και νικητή του τελικού επάθλου… Αφού φέτος “το παιχνίδι παίζεται αλλιώς”…αναμένουμε», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share