Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η απίστευτη μπηχτή του Σελίμ για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής!

Τι είπε;

22 Μαΐου 2019 17:12
MasterChef: Η απίστευτη μπηχτή του Σελίμ για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής!

Ο τελικός του αγαπημένου παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef πλησιάζει και ανυπομονούμε όλοι να μάθουμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής! Ο Σελίμ ήταν ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει από το προηγούμενο παιχνίδι του MasterChef και αυτή την φορά προκαλεί με την μπηχτή του για τον τελικό!

Ο Σελίμ είχε συνεργαστεί με τον φιναλίστ του MasterChef Μανώλη Σαρρή ο οποίος κέρδισε το Silver Award. Τώρα θέλει να τον δει και νικητή του MasterChef, όπως γράφει αναρτώντας φωτογραφίες από τη συνεργασία τους.

Μάλιστα στην ανάρτηση του ο Σελίμ αφήνει και μια μπηχτή προς άγνωστους παραλήπτες: «Αφού φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς… αναμένουμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

«Ένα ακόμη @masterchefgr ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ…εύχομαι στον Μανώλη κάθε βήμα του να είναι και επιτυχία!!!Ως νικητής του silver award τώρα σε θέλω και νικητή του τελικού επάθλου… Αφού φέτος “το παιχνίδι παίζεται αλλιώς”…αναμένουμε», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

MasterChef: Σπυριδούλα ή Μανώλης; Ο μεγάλος τελικός,έφτασε!

O μεγάλος τελικός του MasterChef θα αναδείξει σήμερα τον νικητή! Σπυριδούλα ή Μανώλης; Ποιος θα πάρει το έπαθλο;

Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό!

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για μία ακόμη χρονιά, έκριναν τις προσπάθειες των παικτών, «τσέκαραν» τις γνώσεις και τις τεχνικές τους και είχαν τη χαρά αλλά και την αγωνία, να απολαύσουν το γευστικό αποτέλεσμα στα πιάτα τους.

Αξιολόγησαν, κατηύθυναν, συμβούλευσαν, μοιράστηκαν μυστικά, κάποιες φορές ... «κατακεραύνωσαν» με την κριτική τους, άλλες φορές γέλασαν με την καρδιά τους, κάποιες φορές πάλι δυσκολεύτηκαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Σήμερα όμως, Τετάρτη 22 Μαΐου στις 21:00, όλοι και όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef !

Οι 2 καλύτεροι συγκρούονται σε έναν συγκλονιστικό τελικό! Οι δύο φιναλίστ είναι έτοιμοι να δώσουν την πιο σημαντική μαγειρική μάχη του διαγωνισμού, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη, γλυκιά νίκη! Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα, βάζουν τα δυνατά τους σε μια επίπονη αναμέτρηση. Εμείς όμως σας έχουμε ήδη το spoiler με τον μεγάλο νικητή!

Τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμασιών του τελικού για τους δύο διαγωνιζόμενους.

Οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα και τους ανακοινώνουν κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τις βαθμολογίες τους.

Τα απαιτητικά πιάτα, του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου, που καλούνται οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει.

Επειδή όμως ως τώρα το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, ακόμα και σε αυτή την τελική διαδικασία, μια ανατροπή έρχεται να παρατείνει την αγωνία και των δύο διαγωνιζόμενων. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, είναι τα κύρια ζητούμενα.

Η κούρσα του τελικού ανεβάζει επικίνδυνα τον υδράργυρο στην κουζίνα του MasterChef κορυφώνοντας την αγωνία των δύο υποψήφιων αλλά και των κριτών, των συμπαικτών τους, των οικογενειών τους και φυσικά των τηλεθεατών!

Η στιγμή, που όλοι περιμένουν, έχει πλέον φτάσει!

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef και θα αποκτήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Μανώλης ή Σπυριδούλα ;

Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας του MasterChef θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε εδώ το trailer του 84ου τελευταίου επεισοδίου MasterChef:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share