Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef spoiler: Ποιος μένει εκτός λίγο πριν τον τελικό; (Video)

Spoiler alert!

21 Μαΐου 2019 14:15
MasterChef spoiler: Ποιος μένει εκτός λίγο πριν τον τελικό; (Video)

MasterChef spoiler έχουμε για το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής! Ποιος μένει εκτός λίγο πριν τον τελικό;

Νέο spoiler έσκασε λίγο πριν τον τελικό του Master Chef!

Μόλις μία ημέρα έμεινε για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού MasterChef και στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τη Σπυριδούλα και τον Μανώλη σε μια δοκιμασία για γερά στομάχια!

Οι δύο φιναλίστ, θα κληθούν να κάνουν ένα ολοκληρωμένο μενού, καθώς ο καθένας θα κληθεί να μαγειρέψει από έξι πιάτα. Όπως έγινε ωστόσο γνωστό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένας από τους δύο φιναλίστ δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να παραδώσει και τα έξι πιάτα.

Ο λόγος για τον Μανώλη, που μια ανάσα πριν τον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι, δεν καταφέρνει να παραδώσει στους κριτές δύο με τρία πιάτα. Εμείς βέβαια σας έχουμε δώσει εδώ και καιρό το επίσημo spoiler μας....

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Ευτυχείτε:

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef trailer: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Το επόμενο επεισόδιο βρίσκει και πάλι τους δύο φιναλίστ στο πλατό του Μaster Chef για να διαγωνιστούν στην δεύτερη δοκιμασία για τον μεγάλο τελικό!

Μαζί με τους παίκτες θα βρίσκονται εκτός από τους κριτές και όλοι οι παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού για να εμψυχώσουν τον Μανώλη και την Σταυρούλα στις τελευταίες τους δοκιμασίες πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής!

Δείτε το trailer παρακάτω:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share