Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef trailer: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Μια ανάσα πριν τον τελικό!

21 Μαΐου 2019 00:05
MasterChef trailer: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Το επόμενο επεισόδιο βρίσκει και πάλι τους δύο φιναλίστ στο πλατό του Μaster Chef για να διαγωνιστούν στην δεύτερη δοκιμασία για τον μεγάλο τελικό!

Μαζί με τους παίκτες θα βρίσκονται εκτός από τους κριτές και όλοι οι παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού για να εμψυχώσουν τον Μανώλη και την Σταυρούλα στις τελευταίες τους δοκιμασίες πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής!

Δείτε το trailer παρακάτω:

Master Chef: Tι πήγε στραβά στην σημερινή δοκιμασία για την Σπυριδούλα;

Το MasterChef 3 πλησιάζει προς το τέλος του και ετοιμάζεται να «ρίξει αυλαία» την Τετάρτη 22 Μαΐου με την Σπυριδούλα και το Μανώλη να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ! Διαβάστε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής, πρώτοι εδώ!

Όπως είδαμε πριν λίγο οι παίκτες ταξίδεψαν ως την Ισπανία για να δοκιμαστούν όχι για ένα αλλά τρία πιάτα τα οποία έχει δημιουργήσει ο σεφ Paulo Airaudo! Βέβαια κατά την διάρκεια της προετοιμασίας δεν έλειψαν τα ευτράπελα! Η τύχη φαίνεται πως δεν ευνόησε ιδιαίτερα την Σπυριδούλα καθώς κάτι πήγε στραβά με μία μαγιονέζα που αποπειράθηκε να φτιάξει!

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο:

Mετά το τέλος της δοκιμασίας με τα πιάτα του Ισπανού σεφ Paulo Airaudo, οι δύο φιναλίστ μίλησαν για το πως νιώθουν αλλα και για το τι πιστεύουν ότι θα συμβεί στον μεγάλο τελικό!

Δείτε τι είπαν:

Master Chef: Tο ταξίδι έκπληξη στην Ισπανία πριν τον τελικό! (video)

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share