Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Master Chef: Tι πήγε στραβά στην σημερινή δοκιμασία για την Σπυριδούλα;

Τι είπαν Σπυριδούλα και Μανώλης μετά το τέλος της 1ης δοκιμασίας!

20 Μαΐου 2019 23:43
Master Chef: Tι πήγε στραβά στην σημερινή δοκιμασία  για την Σπυριδούλα;

Το MasterChef 3 πλησιάζει προς το τέλος του και ετοιμάζεται να «ρίξει αυλαία» την Τετάρτη 22 Μαΐου με την Σπυριδούλα και το Μανώλη να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ! Διαβάστε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής, πρώτοι εδώ!

Όπως είδαμε πριν λίγο οι παίκτες ταξίδεψαν ως την Ισπανία για να δοκιμαστούν όχι για ένα αλλά τρία πιάτα τα οποία έχει δημιουργήσει ο σεφ Paulo Airaudo! Βέβαια κατά την διάρκεια της προετοιμασίας δεν έλειψαν τα ευτράπελα! Η τύχη φαίνεται πως δεν ευνόησε ιδιαίτερα την Σπυριδούλα καθώς κάτι πήγε στραβά με μία μαγιονέζα που αποπειράθηκε να φτιάξει!

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο:

Mετά το τέλος της δοκιμασίας με τα πιάτα του Ισπανού σεφ Paulo Airaudo, οι δύο φιναλίστ μίλησαν για το πως νιώθουν αλλα και για το τι πιστεύουν ότι θα συμβεί στον μεγάλο τελικό!

Δείτε τι είπαν:

Master Chef: Tο ταξίδι έκπληξη στην Ισπανία πριν τον τελικό! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες να ταξιδεύουν ως την Ισπανία για να δοκιμαστούν! Στο ταξίδι όμως εκτός από την Σπυριδούλα και τον Μανώλη θα ταξιδέψουν μαζί τους και οι παίκτες Χρήσος και Παναγιώτης!

Δείτε video από το ταξίδι:

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών που έφυγαν από το παιχνίδι του MasterChef! Δείτε λοιπόν τι είπαν οι αγαπημένοι μας παίκτες!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θέλησαν να μάθουν όλα τα νέα των πρώην παικτών, σχολιάζοντας μάλιστα τις αλλαγές στη ζωή τους μετά το παιχνίδι.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, οι κριτές συνάντησαν ξανά τους πρώην παίκτες, οι οποίοι επέστρεψαν για μια και μόνο εμφάνιση στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Από το reunion του MasterChef απουσίαζαν δύο πρόσωπα. Την ανακοίνωση έκανε ο Σωτήρης Κοντζάς: «Λόγω υποχρεώσεων, δεν μπορούσαν να είναι σήμερα μαζί μας, ο Γιώργος Ορφανός και ο Τάσος Κυρικλάκης».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το MasterChef:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share