Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών! (Video)

Δείτε εδώ!

16 Μαΐου 2019 22:35
MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών! (Video)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών που έφυγαν από το παιχνίδι του MasterChef! Δείτε λοιπόν τι είπαν οι αγαπημένοι μας παίκτες!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θέλησαν να μάθουν όλα τα νέα των πρώην παικτών, σχολιάζοντας μάλιστα τις αλλαγές στη ζωή τους μετά το παιχνίδι.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, οι κριτές συνάντησαν ξανά τους πρώην παίκτες, οι οποίοι επέστρεψαν για μια και μόνο εμφάνιση στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef

Από το reunion του MasterChef απουσίαζαν δύο πρόσωπα. Την ανακοίνωση έκανε ο Σωτήρης Κοντζάς: «Λόγω υποχρεώσεων, δεν μπορούσαν να είναι σήμερα μαζί μας, ο Γιώργος Ορφανός και ο Τάσος Κυρικλάκης».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το MasterChef:

MasterChef: Ο Ιωαννίδης "χτύπησε" τον Σωτήρη Κοντιζά! (Video)

MasterChef

Το αποψινό παιχνίδι μαγειρικής MasterChef είναι άκρως απολαυστικό αφού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει για να μαγειρέψουν παρέα!

Μαζί με τους μέντορες τους όλοι οι παίκτες σε μια ανάλαφρη διάθεση λες και κάνουν πάρτι μαγειρεύουν και ανατρέπουν τους ρόλους!

Όταν πήγαν να πάρουν τα υλικά μαγειρικής οι σεφ ο Ιωαννίδης καταλάθως χτύπησε στο κεφάλι τον Σωτήρη Κοντιζά!

MasterChef

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share