Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό..όλοι οι παίκτες θα είναι μαζεμένοι!

Τι θα δούμε απόψε;

16 Μαΐου 2019 18:22
MasterChef: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό..όλοι οι παίκτες θα είναι μαζεμένοι!

Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει για το αγαπημένο παιχνίδι του Star MasterChef και απόψε θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μαζεμένοι για μια τελευταία φορά!

Απόψε Πέμπτη 16/5 στις 21:00 στο 81ο Επεισόδιο του MasterChef, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, επιστρέφουν όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι.

Η πολυπόθητη επανένωση των 21 διαγωνιζομένων γίνεται μετά και την ανάδειξη των δυο μεγάλων φιναλίστ!

Για πρώτη φορά στην κουζίνα του MasterChef, αυτή τη χρονιά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τους τρεις κριτές και μέντορες τους.

Μια μικρή ανασκόπηση στις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές στιγμές της φετινής μαγειρικής πορείας και διαδρομής, κάνει τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους και να θυμηθούν παράλληλα τις πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές, που έζησαν στο παιχνίδι.

Μανώλης και Σπυριδούλα, ξεκουράζονται λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος φετινός τελικός, γνωρίζοντας και οι δυο πολύ καλά πως τους περιμένουν μαραθώνιες και κοπιαστικές, για το μυαλό και το σώμα, δοκιμασίες.

Πηγή: youweekly.gr

Χρήστος Μπάρκας: Η επική ατάκα του για τη Σπυριδούλα! Τι είπε; (video)

Ο Χρήστος Μπάρκας, μετά την αποχώρηση του από το Master Chef χτες, βρέθηκε στους Κουκου και είπε μια επική ατάκα για την Σπυριδούλα! Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου, έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε!

Ο ίδιος, έκανε χτες μια ανάρτηση στο Ιnstagram, η οποία σχολιάστηκε αρκετά, και σήμερα επανήλθε δριμύτερος!

«Αυτά έχει η ζωή. Υπάρχουν τα συν και τα πλην, πιάσαμε μια θέση στο βάθρο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με ό,τι κερδίσαμε από αυτό. Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού είχαμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς μέντορες. Δεν έπρεπε να έχουμε μια άποψη για τους άλλους. Να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Με ενόχλησε που η Σπυριδούλα είχε άποψη για όλους. Δεν έδωσα καθόλου σημασία. Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τη Σπυριδούλα. Είπα πως θέλω να κερδίσει η Σπυριδούλα γιατί υποστήριξα τον δυναμισμό του γυναικείου φύλου και όχι την ίδια τη Σπυριδούλα» τόνισε ο Χρήστος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share