Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χρήστος Μπάρκας: Η επική ατάκα του για τη Σπυριδούλα! Τι είπε; (video)

Ποια η αντίδραση της Καραβάτου;

16 Μαΐου 2019 15:06
Χρήστος Μπάρκας: Η επική ατάκα του για τη Σπυριδούλα! Τι είπε; (video)

Ο Χρήστος Μπάρκας, μετά την αποχώρηση του από το Master Chef χτες, βρέθηκε στους Κουκου και είπε μια επική ατάκα για την Σπυριδούλα! Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου, έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε!

Ο ίδιος, έκανε χτες μια ανάρτηση στο Ιnstagram, η οποία σχολιάστηκε αρκετά, και σήμερα επανήλθε δριμύτερος!

«Αυτά έχει η ζωή. Υπάρχουν τα συν και τα πλην, πιάσαμε μια θέση στο βάθρο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με ό,τι κερδίσαμε από αυτό. Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού είχαμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς μέντορες. Δεν έπρεπε να έχουμε μια άποψη για τους άλλους. Να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Με ενόχλησε που η Σπυριδούλα είχε άποψη για όλους. Δεν έδωσα καθόλου σημασία. Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τη Σπυριδούλα. Είπα πως θέλω να κερδίσει η Σπυριδούλα γιατί υποστήριξα τον δυναμισμό του γυναικείου φύλου και όχι την ίδια τη Σπυριδούλα» τόνισε ο Χρήστος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef Twiter: "Ξεφτιλίστηκαν και οι κριτές και το star που πάνε Σπυριδούλα τελικό και όχι Χρήστο!" Οι χρήστες σχολιάζουν Σπυριδούλα και αποθεώνουν Χρήστο!

Χαμός επικρατεί στο Twitter με την αποχώρηση του Χρήστου από το MasterChef.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/05), η Σπυριδούλα κατάφερε να περάσει πρώτη στη δυάδα του τελικού με αποτέλεσμα ο Μανώλης και ο Χρήστος να περάσουν σε μια απαιτητική δοκιμασία η οποία και θα έδειχνε τον δεύτερο παίκτη που θα περνούσε στον τελικό.

Η δοκιμασία αυτή "κατάφερε" να διώξει τον καλύτερο και πιο συμπαθητικό παίκτη του MasterCherf, τον Χρήστο, o οποίος από την πρώτη μέρα κιόλας κατάφερε να ξεχωρίσει με την ατάκα φωτιά που είπε στον Πάνο Ιωαννίδη, το "Κρατς" που έχει γίνει viral.

Ο παίκτης, βαθιά συγκινημένος αλλά και ικανοποιημένος με τον εαυτό του, αποχαιρέτησε τους κριτές και αποχώρησε. Φυσικά, και οι αγαπημένοι σε όλους twitterαδες, "έδωσαν πόνο" με την αποχώρησή του αλλά και την παραμονή της Σπυριδούλας στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε τα tweets:

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share