Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

MasterChef: Το πιο σημαντικό mystery box θα είναι απόψε! - Τι πρόκειται να γίνει στον τελευταίο ημιτελικό;

Ποιος θα αποχωρήσει;

15 Μαΐου 2019 20:20
MasterChef: Το πιο σημαντικό mystery box θα είναι απόψε! - Τι πρόκειται να γίνει στον τελευταίο ημιτελικό;

Το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής MasterChef φτάνει στο τέλος του και η αγωνία μεγαλώνει τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές! Τι πρόκειται να γίνει στον τελευταίο ημιτελικό; Το πιο σημαντικό mystery box θα είναι απόψε και οι τρεις διαγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους!

Έχθες αποχώρησε ο Πάνος και έμεινε η Σπυριδούλα, ο Χρήστος και ο Μανώλης που έχει βγει πρώτος στις τελευταίες δοκιμασίες του mystery box!

Η τελευταία φάση των ημιτελικών του MasterChef, η οποία θα κρίνει ποιοι θα είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του φετινού MasterChef, είναι γεγονός.

Ίσως το πιο σημαντικό Mystery Box του διαγωνισμού, με υλικά επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα σηκώσουν σήμερα ο Μανώλης, ο Χρήστος και η Σπυριδούλα.

Το καλύτερο πιάτο, που θα δοκιμάσουν οι τρεις κριτές, θα στείλει τον δημιουργό του στον εξώστη χρίζοντας τον παράλληλα ως τον πρώτο μεγάλο φιναλίστ του φετινού MasterChef!

Οι υπόλοιποι δυο διαγωνιζόμενοι καλούνται αυτή τη φορά να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου.

Ένα πιάτο φαινομενικά απλό αλλά στην ουσία εξαιρετικά πολύπλοκο και χρονοβόρο.

Αυτοί που θα είναι ψύχραιμοι και θα καταφέρουν να τιθασεύσουν το άγχος τους, θα κάνουν το πρώτο μεγάλο και καθοριστικό βήμα προς τον μεγάλο τελικό. Ένα μεγάλο βήμα προς το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

MasterChef: Ο Παντελής "ρίχνει" τις βόμβες του! "Έμαθα ότι με..."

Ο Παντελής έριξε τη βόμβα για τον παίκτη από το MasterChef ο οποίος άλλαξε συμπεριφορά προς το πρόσωπό του!

Aπάντησε σε ερωτήσεις του κοινού στην εκπομπή του STAR «Στην φωλιά των Κου Κου».

Ο Παντελής έριξε τη βόμβα για τον παίκτη από το Master Chef ο οποίος άλλαξε συμπεριφορά προς το πρόσωπό του!

O Παντελής έκανε γνωστό πως ο Σταμάτης Κωβαίος άλλαξε τη συμπεριφορά απέναντί του, όταν μπήκαν ξανά στο παιχνίδι οι παλιοί παίκτες.

Ο λόγος ήταν πως ο Σταμάτης έμαθε ότι ο Παντελής ήταν στο κοινό δημοφιλής.

«Αν κάποιος τράβηξε παραπάνω το σχοινί με μένα μετά την επιστροφή των παλιών παικτών ήταν ο Σταμάτης. Ήταν ο μόνος παίκτης που άλλαξε τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν από πριν μια χαρά. Προσπάθησα με τον Σταμάτη, να τον έχω από κοντά, να τον βοηθήσω να φτιάξει την εικόνα του», ήταν τα λόγια του Παντελή. Χαμός είχε γίνει στο twitter με την αποχώρηση του Παντελή!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share