Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Η Ασημίνα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Πάνο; (Video)

Τα αποκάλυψε όλα!

13 Μαΐου 2019 14:18
MasterChef: Η Ασημίνα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Πάνο; (Video)

Η Ασημίνα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Πάνο! Η αγαπημένη παίκτρια του MasterChef μίλησε ανοιχτά για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι!

H Ασημίνα μετά την αποχώρησή της από το Master Chef μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο!

Τα είπε όλα στην εκπομπή του STAR «Στην φωλιά των Κου Κου»!

Τελικά υπήρξε ειδύλλιο μεταξύ Ασημίνας και Πάνου μέσα στο σπίτι του Master Chef;

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού μαγειρικής αποκάλυψε πως: «H αλήθεια είναι πως με τον Πάνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν είχαμε ποτέ κάτι και δεν θα έχουμε. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Απλά όταν μπήκαν οι παλιοί παίκτες μας έλεγαν πως φαινόμαστε σαν ζευγάρι στην τηλεόραση και λέω “ρε Πάνο δεν παίζουμε, να κάνουμε λίγο πλακίτσα;” Και μετά μας φώναζαν οι άλλοι Ουστάλλι-Τόγια. Πραγματικά δεν έχουμε απολύτως τίποτα. Αν ο Πάνος ήταν 30 χρονών, λίγο πιο μεγάλος… Γενικά σαν χαρακτήρας θα μπορούσαμε να δέσουμε γιατί είναι ήρεμο και χαμηλών τόνων παιδί. Αλλά δεν έτυχε. Δεν μπήκα στο παιχνίδι με το σκεπτικό να βρω κάποιον».

Πάντως, στο παιχνίδι είχαν έρθει πολύ κοντά οι δυο τους!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef: Το μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της!

Η αγαπημένη παίκτρια του MasterChef αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star και έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα! Ποια ήταν όμως η ανάρτηση της Ασημίνας;

Η παίκτρια μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Μπορεί η ίδια να μην είχε πολύ μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική και να μην πίστευε τόσο στις ικανότητες της, ωστόσο μπήκε στην δεκάδα και λίγο έλειψε να βρίσκεται και στην τελική πεντάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση και έστειλε το μήνυμα της γράφοντας:

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παράταει ποτέ τα όνειρά του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδη λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η Σιλβύ»

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share