Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Master chef: Πολύ απογοητευμένος ο Κοντιζάς από τους παίκτες! Τι λέει η Σπυριδούλα;

Τι συνέβη;

9 Μαΐου 2019 21:45
Master chef: Πολύ απογοητευμένος ο Κοντιζάς από τους παίκτες! Τι λέει η Σπυριδούλα;

Δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες τους Master chef έρχεται και η μέρα δεν ξεκίνησε καλά.

Η επανάληψη της ομαδικής δοκιμασίας αύξησε το άγχος των παικτών! Οι κριτές του MasterChef και πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς, έξεφρασαν την απογοήτευσή τους, μετά το χθεσινό τελικό αποτέλεσμα.

«Κάποια από τα πιάτα που δοκιμάσαμε χτες, εάν μας τα είχατε φέρει στην πρώτη σας οντισιόν, πιθανόν να μην είχατε πάρει ποδιά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ η Σπυριδούλα σχολίασε στην κάμερα: «Ήταν πάρα πολύ βαρύ σχόλιο, ένα κακό σχόλιο. Ήτανε μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά».

Ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσθεσε για το χθεσινό αποτέλεσμα: «Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν ότι έπρεπε να κρίνουμε ανάμεσα σε κακά και λιγότερο κακά πιάτα.»

Δείτε το βίντεο:

Master Chef: Η δοκιμασία έκπληξη που άφησε τους παίκτες άφωνους!

Μία μεγάλη έκπληξη θα έχει το σημερινό επεισόδιο του Master Chef για τους έξι διαγωνιζόμενους!

Τι θα δούμε απόψε στο STAR;
Ο ευγενής καλεσμένος, Έλληνας σεφ, που δραστηριοποιείται στον Καναδά και την Αμερική, Γιώργος Παπαδόπουλος, ίσως να βοηθήσει τους μπλε και τους κόκκινους σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Τα πιάτα του, που τα χαρακτηρίζει μια αναβαθμισμένη ελληνική παράδοση, θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση αλλά όχι αντιγραφής για τις δυο ομάδες.

Έτσι για ακόμα μια φορά, υπό αντίξοες και πάλι συνθήκες, τα μέλη των δύο ομάδων πρέπει να σκεφθούν τις αναβαθμισμένες εκδοχές των τριών πιάτων του καλεσμένου σεφ. Με τις κουζίνες στημένες στο αγρόκτημα στην Αμφίκλεια, στις πλαγιές του Παρνασσού, οι έξι του διαγωνισμού ίσως και να εμπνευστούν λίγο από τον πρότυπο αυτόν χώρο αγροτουριστικών δραστηριοτήτων και να καλύψουν με γευστικά πιάτα το κενό, που δημιούργησαν με την απογοητευτική, για τη θέση που βρίσκονται στον διαγωνισμό, απόδοσή τους.

Ίσως, μέχρι το τέλος της αποστολής να καταφέρουν οι δύο ομάδες να εξιλεωθούν για τη χθεσινή και ιδιαιτέρως χαμηλή απόδοση στα πιάτα τους.

Δείτε το trailer

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share