Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef: Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου για την ομάδα του! - «Οι αδελφοί Κατσάμπα από τα Μάταλα... » (Video)

Θα κλάψετε με το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

6 Μαΐου 2019 21:50
MasterChef: Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου για την ομάδα του! - «Οι αδελφοί Κατσάμπα από τα Μάταλα... » (Video)

Μόλις 7 παίκτες έχουν απομείνει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος του.

Στο αποψινό επεισόδιο για μία ακόμη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε ρεσιτάλ με τα επικά του σχόλια, αφού στόλισε κανονικότατα τους παίκτες της ομάδας του Μανώλη, ο Πάνο και ο Ζαχίρ, οι οποίοι μάλιστα φορούσαν ιδιαίτερα πουκάμισα που μόνο απαρατήρητα δεν έμειναν από τον κριτή του MasterChef!

«Έχουμε μια τριάδα που έχει ντυθεί Κατσάμπα από τα Μάταλα, Τον Πανούλη, τον Μανώλη και τον Ζαχί που τον έχουν παρασύρει με αυτά τα περίεργα πυκάμισα και δεν ξέρω γιατί», είπε ο κριτής του MasterChef και ξέσπασαν στα γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Η «κουκουβάγια» που ξύπνησε τον Χρήστο! - Η απίστευτη συνήθεια των παικτών που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! (Video)

Να ξυπνήσει όλους τους παίκτες του MasterChef είχε αναλάβει στο σημερινό επεισόδιο ο Ζαχίρ, αφού όπως είδαμε αφού ξύπνησε ντύθηκε και πήρε το πρωινό του, φρόντισε να ξυπνήσει τόσο τον Παντελή, όσο και τον Χρήστο!

Μάλιστα, όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι μαγειρικής του Star, ξέρουν πως ο παίκτης που ξυπνά πρώτος από όλους είναι ο Χρήστος γεγονός που μας προκάλεσε εντύπωση, γι αυτό και ο Ζαχίρ με τον Παντελή τον πείραζαν!

 

Ροή ειδήσεων

Share