Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ένταση προκλήθηκε στο παιχνίδι! Ποια παίκτρια είπε "να βγάλει τον σκασμό"; (Video)

Εντάσεις και νεύρα!

1 Μαΐου 2019 22:03
MasterChef: Ένταση προκλήθηκε στο παιχνίδι! Ποια παίκτρια είπε

Στο αποψινό παιχνίδι του MasterChef οι φωνές και οι εντάσεις ειλικρινά δεν σταματάνε αφού η δοκιμασία του τοίχου τους έχει κάνει άνω κάτω! Ποια παίκτρια είπε "να βγάλει τον σκασμό";

Η Σπυριδούλα διάλεξε την ομάδα της και το ίδιο έκανε και η Ιωάννα. Στην συνέχεια, οι δυο τους πήγαν να πάρουν τα υλικά που χρειάζονταν για την Παρασκευή του φαγητού.

Την στιγμή που η Ιωάννα προσπαθούσε να μιλήσει στους παίκτες της, οι δυσκολίες ήταν πολλές και τα πήραν με τον τρόπο που η Σπυριδούλα προσπαθούσε να καθοδηγήσει την ομάδα της.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της έντασης:

MasterChef διαρροή: Ποιος παίκτης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού;

Προσοχή, προσοχή! Το Athensmagazine.gr έχει αποκλειστικό spoiler για το MasterChef και το όνομα του παίκτη που βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού!

Αν δεν θέλετε να μάθετε μην προχωρήσετε...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω, εκτός του ριάλιτι μαγειρικής του STAR βρίσκεται από το Μεγάλο Σάββατο παίκτης - φαβορί!

Ο λόγος για τον... Χρήστο Μπάρκα!

MasterChef: Τι κι αν ήταν Άγιες ημέρες..παίκτρια τα "χώνει" στην Σπυριδούλα!

Τι κι αν ήταν Άγιες ημέρες..πρώην παίκτρια του MasterChef τα "χώνει" στην Σπυριδούλα! Η Σπυριδούλα είναι μια εκρηκτική παίκτρια αλλά και προσωπικότητα..Τι προκάλεσε όμως τα σχόλια της πρώην παίκτριας του παιχνιδιού;

Παίκτρια του MasterChef, η οποία έχει αποχωρήσει, άδειασε την Σπυριδούλα αποκαλύπτοντας τι ήθελε να κάνει πάντα στο σπίτι.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share