Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

MasterChef Trailer: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς; (Video)

Ένα χάος θα επικρατήσει!

24 Απριλίου 2019 00:15
MasterChef Trailer: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς; (Video)

MasterChef Trailer έχουμε για το επόμενο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς όπου θα επικρατήσει το χάος! Ο Κοντιζάς καλωσορίζει τους παίκτες με μια έκπληξη!

Ο τοίχος της κουζίνας του MasterChef θα κάνει τους παίκτες να ουρλιάζουν και να μην ξέρουν τι να κάνουν! Ποιον παίκτη αποκάλεσε ο κριτής "λαχαναγορίτισσα";

Δείτε το βίντεο του επόμενου επεισοδίου:

undefined

MasterChef: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε; - Ποια ήταν η αντίδρασή του; (Video)

undefined

Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef; Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Ο Ζαχίρ, ο Θάνος και ο Παντελής διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef αντιγράφοντας το πιάτο του σεφ Γιάννη Παρίκου. Στη διάρκεια του επεισοδίου υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες και ειδικά από τον Θάνο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος του και τον χρόνο του!

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση παρουσίασαν τα πιάτα τους στους τρεις κριτές.

undefined

Ο Παντελής ήταν ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef, αφήνοντας πίσω τον Θάνο και τον Ζαχίρ.

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε δεύτερη φορά για τον Θάνο Σπανό, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

undefined

«Η πιο αδύναμη προσπάθεια είναι αυτή του Θάνου και θα πρέπει να αποχωρήσει από την κουζίνα και το σπίτι του MasterChef», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ευχαριστώ πολύ που ήρθα ξανά και σας είδα για δεύτερη φορά. Έζησα και πάλι αυτή την εμπειρία. Πήγα Γαλλία που δεν είχα καταφέρει να πάω μέχρι σήμερα. Το MasterChef συνεχίζεται και έξω από εδώ. Τώρα θα συγκινηθώ, θα κλάψω. Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή μου, αλλά πρέπει να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Ευχαριστήθηκα πιο πολύ το MasterChef τη δεύτερη φορά», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Θάνου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share