Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε; - Ποια ήταν η αντίδρασή του; (Video)

Ποιος γύρισε στο σπίτι;

23 Απριλίου 2019 23:18
MasterChef: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε; - Ποια ήταν η αντίδρασή του; (Video)

Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef; Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Ο Ζαχίρ, ο Θάνος και ο Παντελής διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef αντιγράφοντας το πιάτο του σεφ Γιάννη Παρίκου. Στη διάρκεια του επεισοδίου υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες και ειδικά από τον Θάνο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος του και τον χρόνο του!

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση παρουσίασαν τα πιάτα τους στους τρεις κριτές.

Ο Παντελής ήταν ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef, αφήνοντας πίσω τον Θάνο και τον Ζαχίρ.

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε δεύτερη φορά για τον Θάνο Σπανό, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

«Η πιο αδύναμη προσπάθεια είναι αυτή του Θάνου και θα πρέπει να αποχωρήσει από την κουζίνα και το σπίτι του MasterChef», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ευχαριστώ πολύ που ήρθα ξανά και σας είδα για δεύτερη φορά. Έζησα και πάλι αυτή την εμπειρία. Πήγα Γαλλία που δεν είχα καταφέρει να πάω μέχρι σήμερα. Το MasterChef συνεχίζεται και έξω από εδώ. Τώρα θα συγκινηθώ, θα κλάψω. Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή μου, αλλά πρέπει να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Ευχαριστήθηκα πιο πολύ το MasterChef τη δεύτερη φορά», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Θάνου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Φόβος και τρόμος η αποψινή δοκιμασία για τους παίκτες! (Video)

Στο αποψινό παιχνίδι του MasterChef η δοκιμασία για τον Ζαχίρ, τον Θάνο και τον Παντελή είναι ο φόβος και ο τρόμος αφού πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα κόκαλα που υπάρχουν στο ψάρι..

Οι κριτές σε μια έφοδο τους πάνω από τους πάγκους για να δουν πως πάνε οι διαγωνιζόμενοι με την αποψινή δοκιμασία, κοίταζαν τον Θάνο και το ψάρι του..

Ο Θάνος προσπαθεί ιδιαίτερα για να παραμείνει στο παιχνίδι και να μην χάσει την θέση του.. Ο Θάνος κοίταξε πάρα πολύ καλά να μην υπάρχει κάποιο κόκαλο στο ψάρι του για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα με τους κριτές!

Σε αντίθεση με τον Παντελή που ήταν τελείως χαλαρός! Ο Κοντιζάς είναι εκείνος που έχει σπείρει τον τρόμο στους παίκτες αλλά και στους κριτές αφού ακόμα και ο Ιωαννίδης τον ειρωνεύτηκε για το πόσο αυστηρός είναι!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share