Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ευχάριστη έκπληξη ο νικητής του Mystery Box!

Ο λόγος για τον...

22 Απριλίου 2019 22:29
MasterChef: Ευχάριστη έκπληξη ο νικητής του Mystery Box!

Η αποψινή δοκιμασία με Mystery Box των παικτών του MasterChef επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη, αφού οι παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν πιάτα vegan και φυσικά το mystery box δεν είχε ούτε για… δείγμα ζωική πρωτεΐνη.

Φυσικά και σοκαρίστηκαν από έναν τόσο μεγάλο περιορισμό στα υλικά που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν, όμως, όλοι τους φρόντισαν να είναι δημιουργικοί στα πιάτα που θα παρέδιδαν στη διάθεση των κριτών.

Τις καλύτερες κριτικές για το πιάτο του κέρδισε ο Θάνος ο οποίος δημιούργησε ένα γλυκό το οποίο άρεσε και στους τρεις κριτές. Ο Θάνος, λοιπόν, μαζί με τον Χρήστο, τον Ζαχίρ και τον Μανώλη εντυπωσίασαν τους κριτές οι οποίοι και ανακήρυξαν νικητή τον Θάνο.

MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι περίμενε τους παίκτες στο Mystery Box!

Άφωνοι έμειναν οι παίκτες στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ότι είδαν τι έκρυβε το Mystery Box.

Για άλλη μια φορά η κουζίνα είναι γεμάτη κουτιά και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν ένα... vegan πιάτο.

Οι περισσότεροι δεν είχαν κάποια ιδέα από vegan διατροφικούς συνδυασμούς, ωστόσο τους άρεσε η πρόκληση, διότι στη σημερινή εποχή υπάρχουν αρκετοί vegan.

Ο δημιουργός του πιο γευστικού και θρεπτικού vegan πιάτου θα κερδίσει τα ηνία για το τεστ δημιουργικότητας και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να μαγειρέψουν με γνήσια μαγειρική έμπνευση και πρωτοτυπία, εμπνευσμένα όμως από δύο πιάτα του καλεσμένου, για πρώτη φορά σε αυτή τη δοκιμασία, σεφ Χρήστου Τζιέρα.

MasterChef: Όντως τώρα; Δείτε τι απίστευτο έκανε η Ασημίνα στον Πάνο!

Ένα καινούργιο... σκηνικό έγινε ανάμεσα σε Ασημίνα και Πάνο στο επεισόδιο του MasterChef!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την καινούργια δοκιμασία, οι δύο παίκτες μαζί με την Ιωάννα βγήκαν στον κήπο για πρωινή γυμναστική. Ο Πάνος άρχισε να κάνει push-ups με την Ασημίνα να τον δυσκολεύει. Τι έκανε;

Η παίκτρια, έκατσε πάνω του για περισσότερο βάρος, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί με χιουμοριστικό ύφος στον υποτιθέμενο γάμο τους που μπορεί να κάνουν εκτός παιχνιδιού.

Μπροστά στο σκηνικό ήταν η Ιωάννα η οποία ανέφερε μία επική ατάκα για την Ασημίνα: "Δεν ξέρω τι φασούλα με τον Πάνο η Ασημίνα αλλά άντεξε το σκυλί. Την ανέβαζε, την κατέβαζε, μια χαρά".

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share