Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμόγελα στο MasterChef: Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης;

Έτριβαν τα μάτια τους στο STAR!

20 Απριλίου 2019 10:39
Χαμόγελα στο MasterChef: Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης;

Πρόκειται αληθινά για το format της τηλεόρασης του Star που έκανε ρεκόρ στο δυναμικό κοινό χθες το βράδυ!

Το MasterChef τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Τα σχεδόν εξωπραγματικά νούμερα που έκανε το παιχνίδι μαγειρικής θα σας εκπλήξουν έφτασε στο δυναμικό κοινό έως και 42,4!!!

Πάμε να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά μόνο στο Υouweekly.gr:

Το MasterChef κάνει μέσο όρο 36,2. Ξεκινάει 31,8 37,2 29,2 37,8 42,4 33,9 37,8 37,8 και κλείνει με το συγκλονιστικό νούμερο 39,1

Στον ανταγωνισμό,στην τηλεόραση του Σκάι το Power of love Gala 9,6!

Στον ANT1 η σειρά "H επιστροφή" 19,6

Master Chef: Η παίκτρια που αποχώρησε, τα καυστικά σχόλια των κριτών και το πικάντικο trailer για την Μ.Δευτέρα (Βίντεο)

Χαμός στο Master Chef στο επεισόδιο της Παρασκευής! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε και οι τρεις κριτές έκαναν τα πιο καυστικά σχόλια! Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Μ.Δευτέρας; Ακολουθεί πικάντικο trailer!

Το Youweekly.gr έφτιαξε ένα συλλεκτικό άρθρο για να απολαύσετε ότι χάσατε από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR!

Όπως είχαμε σωστά προβλέψει πρώτοι εμείς στο MasterChef spoiler η παίκτρια που αποχώρησε τελικά είναι η Εύα..

Τα πιάτα που παρουσίασαν η Σπυριδούλα και η Εύα είχαν αστοχίες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από τους κριτές και τον διάσημο σεφ που κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του..

Και οι δύο παίκτριες δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Άνταμ Κοντοβού, ωστόσο μία από τις δύο είχε καλύτερη βαθμολογία.

Οι αρκετά απογοητευτικοί βαθμοί αρχικά «έπεσαν» για τη Σπυριδούλα, όμως ήρθε το πιάτο της Εύας και η βαθμολογία ήταν ακόμα πιο χαμηλή. Έτσι, αυτή που αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, είναι η Εύα. Οι σεφ έκαναν την κριτική τους στην παίκτρια που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef, λέγοντας πώς ήταν σαν να μην πίστεψε ιδιαίτερα την επάνοδό της στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή που ανακοίνωσαν ποια από τις δύο θα αποχωρήσει:

MasterChef: Τι θα δούμε στο trailer και για την δοκιμασία με τα θαλασσινά; (βίντεο)

Το καινούριο trailer του MasterChef κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας και οι παίκτες πρόκειται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες με το πιάτο των θαλασσινών!

MasterChef Trailer έχουμε απόψε για το επεισόδιο που θα δούμε την Μεγάλη Δευτέρα! Θα έχουμε μια δοκιμασία για μαύρη ποδιά και με θαλασσινά! Μαγειρική με απαγορευτικά θα είναι το επεισόδιο του MasterChef!

Ποιος παίκτης θα ξεχάσει το βασικό του υλικό;

Το πιάτο που θα φτιάξουν θα είναι vegan και θα πρέπει να έχουν μεγάλη φαντασία οι διαγωνιζόμενοι για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι μαγειρικής!

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

 

Ροή ειδήσεων

Share