Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef Trailer: Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο; - Πόσο θα τους δυσκολέψει η δοκιμασία;(Video)

Τι εκπλήξεις κρύβει το mystery box;

20 Απριλίου 2019
MasterChef Trailer: Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο; - Πόσο θα τους δυσκολέψει η δοκιμασία;(Video)

MasterChef Trailer έχουμε απόψε για το επεισόδιο που θα δούμε την Μεγάλη Δευτέρα! Θα έχουμε μια δοκιμασία για μαύρη ποδιά και με θαλασσινά! Μαγειρική με απαγορευτικά θα είναι το επεισόδιο του MasterChef!

Ποιος παίκτης θα ξεχάσει το βασικό του υλικό;

Το πιάτο που θα φτιάξουν θα είναι vegan και θα πρέπει να έχουν μεγάλη φαντασία οι διαγωνιζόμενοι για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι μαγειρικής!

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

MasterChef: Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι; (Video)

Όπως είχαμε σωστά προβλέψει πρώτοι εμείς στο Athensmagazine.gr στο MasterChef spoiler η παίκτρια που αποχώρησε τελικά είναι η Εύα..

Τα πιάτα που παρουσίασαν η Σπυριδούλα και η Εύα είχαν αστοχίες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από τους κριτές και τον διάσημο σεφ που κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του..

Και οι δύο παίκτριες δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Άνταμ Κοντοβού, ωστόσο μία από τις δύο είχε καλύτερη βαθμολογία.

Οι αρκετά απογοητευτικοί βαθμοί αρχικά «έπεσαν» για τη Σπυριδούλα, όμως ήρθε το πιάτο της Εύας και η βαθμολογία ήταν ακόμα πιο χαμηλή. Έτσι, αυτή που αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, είναι η Εύα. Οι σεφ έκαναν την κριτική τους στην παίκτρια που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef, λέγοντας πώς ήταν σαν να μην πίστεψε ιδιαίτερα την επάνοδό της στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή που ανακοίνωσαν ποια από τις δύο θα αποχωρήσει:

MasterChef: Η παραδοχή του Πάνου για την Σπυριδούλα που δεν περίμενε κανείς! (Video)

Η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef Σπυριδούλα δεν κρατάει τίποτα για αυτήν και μοιράζεται τα πάντα χωρίς να διστάσει! Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star μας εκπλήσσει κάθε στιγμή, αφού στην αρχή του επεισοδίου ο Πάνος παραδέχτηκε ότι η Σπυριδούλα είναι..ψυχούλα!

Είναι η πρώτη φορά που παίκτης του MasterChef εκφράζει τόσο έντονα τη συμπάθειά του για τη Σπυριδούλα.

Κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμησή του για το ποια από τις δύο θέλει να επιστρέψει στο σπίτι είπε: «Με την Εύα αντιθέτως… δεν έχει δείξει πάρα πολύ όρεξη κι είναι πολύ κρίμα. Οπότε θέλω 100% να γυρίσει η Σπυριδούλα».

«Με τη Σπυριδούλα κάνουμε πάρα παρέα από την αρχή» είπε ο Πάνος και συνέχισε κάνοντας μία διαπίστωση που δεν περιμέναμε. «Την εκτιμώ πάρα πολύ μαγειρικά και σαν άνθρωπο γιατί είναι ψυχούλα η Σπυριδούλα. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος!» τόνισε ο συμπαίκτης της.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share