Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

MasterChef: Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι; (Video)

Χάρηκαν οι συμπαίκτες με την επιστροφή της;

19 Απριλίου 2019 23:05
MasterChef: Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι; (Video)
Follow us on Google News

Όπως είχαμε σωστά προβλέψει πρώτοι εμείς στο Athensmagazine.gr στο MasterChef spoiler η παίκτρια που αποχώρησε τελικά είναι η Εύα..

Τα πιάτα που παρουσίασαν η Σπυριδούλα και η Εύα είχαν αστοχίες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από τους κριτές και τον διάσημο σεφ που κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του..

Και οι δύο παίκτριες δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Άνταμ Κοντοβού, ωστόσο μία από τις δύο είχε καλύτερη βαθμολογία.

MasterChe

Οι αρκετά απογοητευτικοί βαθμοί αρχικά «έπεσαν» για τη Σπυριδούλα, όμως ήρθε το πιάτο της Εύας και η βαθμολογία ήταν ακόμα πιο χαμηλή. Έτσι, αυτή που αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, είναι η Εύα. Οι σεφ έκαναν την κριτική τους στην παίκτρια που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef, λέγοντας πώς ήταν σαν να μην πίστεψε ιδιαίτερα την επάνοδό της στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή που ανακοίνωσαν ποια από τις δύο θα αποχωρήσει:

MasterChef: Η παραδοχή του Πάνου για την Σπυριδούλα που δεν περίμενε κανείς! (Video)

undefined

Η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef Σπυριδούλα δεν κρατάει τίποτα για αυτήν και μοιράζεται τα πάντα χωρίς να διστάσει! Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star μας εκπλήσσει κάθε στιγμή, αφού στην αρχή του επεισοδίου ο Πάνος παραδέχτηκε ότι η Σπυριδούλα είναι..ψυχούλα!

Είναι η πρώτη φορά που παίκτης του MasterChef εκφράζει τόσο έντονα τη συμπάθειά του για τη Σπυριδούλα.

Κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμησή του για το ποια από τις δύο θέλει να επιστρέψει στο σπίτι είπε: «Με την Εύα αντιθέτως… δεν έχει δείξει πάρα πολύ όρεξη κι είναι πολύ κρίμα. Οπότε θέλω 100% να γυρίσει η Σπυριδούλα».

undefined

«Με τη Σπυριδούλα κάνουμε πάρα παρέα από την αρχή» είπε ο Πάνος και συνέχισε κάνοντας μία διαπίστωση που δεν περιμέναμε. «Την εκτιμώ πάρα πολύ μαγειρικά και σαν άνθρωπο γιατί είναι ψυχούλα η Σπυριδούλα. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος!» τόνισε ο συμπαίκτης της.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η Σπυριδούλα άλλαξε ψήφο για να μην..την πατήσει! (Video)

undefined

Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef έχει ξεκινήσει με εντάσεις αφού σήμερα έχουμε την διαδικασία αποχώρησης! Η Σπυριδούλα όπως ήταν φυσικό δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα μέσα της και για αυτόν τον λόγο ζήτησε να αλλάξει την ψήφο της πριν ξεκινήσει η διαδικασία!

Στο αποψινό επεισόδιο αποχώρησης δύο θα είναι οι υποψήφιοι και θα δοκιμαστούν στο να φτιάξουν ένα πιστό αντίγραφο πιάτου από τον διάσημο σεφ!

Έξαλλη ήταν όπως θα δείτε στο βίντεο η Σπυριδούλα! Οι κριτές της επέτρεψαν να αλλάξει την ψήφο της αλλά της ζήτησαν να κρατήσει το παλιό χαρτί!

Η ψηφοφορία έγινε ανοιχτά και αποφασίστηκε ότι οι δύο προτεινόμενες προς αποχώρηση είναι η Εύα και η Σπυριδούλα. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, η δεύτερη ζήτησε να αλλάξει την ψήφο της! Γιατί;

Είχε σκεφτεί αρχικά να δώσει την ψήφο της στην Ιωάννα για να «κάψει» ουσιαστικά, μία ψήφο, όμως όταν έμαθε ποιον θα ψηφίσει ο Πάνος, άλλαξε γνώμη γιατί έτσι θα έβγαινε υποψήφια προς αποχώρηση η Ιωάννα που «δεν της αξίζει».

Τελικά, η Σπυριδούλα ψήφισε τον Πάνο με το ίδιο σκεπτικό, να «κάψει» μία ψήφο. Την άλλη της ψήφο την έδωσε στην Εύα, «λόγω απόδοσης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share